Dzintars: TB/LNNK paveiktais negūst pietiekošu atspoguļojumu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Nacionālā apvienība «Visu Latvijai!»-«Tēvzemei un brīvībai»/LNNK ir paveikusi vairākas lietas, tajā skaitā veicot uzlabojumus maksātnespējas un tiesu jomās, tomēr izdarītais nav guvis pietiekošu atspoguļojumu, šodien politiskā spēkā kongresā sacīja tā līdzpriekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Viņš pauda, ka esot gadījumi, ka no ārpuses kāds mēģina nesamērīgi pārspīlēt vai tendenciozi runāt par VL-TB/LNNK. Politiķis atzina, ka, piemēram, maksātnespējas lauciņā ir bijuši izaicinājumi, taču tiekot aizmirsts, ka Ārvalstu investoru padome Latvijā ir uzteikusi nacionālās apvienības pārraudzīto Tieslietu ministriju par šīs jomas sakārtošanu. Savukārt, atspoguļojot situāciju tiesu jomā, kur tiešām esot problēmas, tiekot aizmirsts pateikt, ka Eiropas Komisija ir norādījusi uz Latvijas pēdējos gados panākto lielo progresu, norādīja Dzintars.

Viņš uzskata, ka daļai no tiem, kuri aktualizē problēmas šajās sfērās, mērķis nav sistēmas uzlabošana, bet gan uzbrukums nacionālajai apvienībai, problēmu cenšoties pārvērst par piekarināmu birku. Politiķis sacīja, ka

VL-TB/LNNK ir izjaukusi termiņuzturēšanās atļauju «biznesa plānus», kā arī «Lattelecom» un «Latvijas mobilā telefona» apvienošanas «shēmotāju ieceres un viņi nav par to priecīgi».

Dzintars uzskaitīja vēl vairākus nacionālās apvienības padarītos darbus, tajā skaitā «budžeta vietu izglābšanu studentiem». Viņš arī akcentēja, ka par 200 miljoniem ir palielinājušies līdzekļi ģimeņu atbalstam, kopš demogrāfijas jomā parādījās vārds «ultimāts». Nākamajam gadam papildus 32 miljoni ir piešķirti ģimenes valsts pabalstam, un pateicība par darbību šajā jomā pienākas arī politiķim Imantam Parādniekam (VL-TB/LNNK), pauda politiskā spēka līdzpriekšsēdētājs.

Savu runu Dzintars sāka, uzrunājot «mīļos draugus un domubiedrus», akcentējot, ka klātesošie nav tikai partijas biedri. Viņš uzsvēra, ka VL-TB/LNNK ir jāsaglabā dziļa misijas sajūtu, lai atjaunotu okupācijas režīma izplēsto labāko tautas daļu, atbalstot ģimenes ar bērniem, stiprinot valstisko apziņu un audzinot latviskā vidē.

Kā ziņots, nacionālā apvienība šodien pulcējas ikgadējā kongresā, kurā tiks pārvēlēta politiskā spēka vadība.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu