VARAM saskaņojusi Okupācijas muzeja «Nākotnes nama» būvprojektu

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) saskaņojusi VAS «Valsts nekustamie īpašumi» (VNĪ) iesniegto Latvijas Okupācijas muzeja pārbūves projekta «Nākotnes nams» būvprojektu, informēja VARAM pārstāvji.

Viņi skaidroja, ka ministrija izvērtējusi iesniegto būvprojektu atbilstoši būvatļaujā ietvertajiem projektēšanas nosacījumiem un nepieciešamo tehnisko risinājumu esību, kā arī pārliecinājās par normatīvajos aktos noteikto prasību ievērošanu.

Līdz ar to, VARAM izdarījusi atzīmi būvatļaujā par tajā ietverto projektēšanas nosacījumu izpildi.

Kā ziņots, VNĪ 27.novembrī ministrijā iesniedza «Padomju okupācijas upuru piemiņas memoriāla kompleksa Latviešu strēlnieku laukumā, Rīgā» būvprojektu.

Pagājušajā nedēļā VNĪ paziņoja, ka uzsākts «Nākotnes nama» būvdarbu iepirkuma otrais posms. Tajā savus piedāvājumus būvdarbu veikšanai iesniegt uzaicināti 14 pretendenti, kuri kvalificējās būvdarbu iepirkuma.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu