Keisijs Afleks atkal ir brīvs vīrietis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Amerikāņu aktieris Keisijs Afleks (42), pasaulslavenā Bena Afleka brālis, ir oficiāli šķīries no 38 gadus vecās sievas Sammeras Fīniksas (Summer Phoenix), ziņo «Page Six».

Pāris dzīvoja šķirti jau kopš 2015. gada novembra, taču abi par plāniem izbeigt laulību paziņoja 2016. gada martā. Kā šķiršanās iemeslu Sammera minējusi nopietnas nesaskaņas abu starpā, informē «TMZ».

Afleks ar Fīniksu bija precējušies 11 gadus – pēc attiecību izbeigšanas abi nolēmuši turpināt kopā rūpēties par dēliem Indianu (13) un Atikusu (9).

Kā zināms, pērn aktieris ar galveno lomu filmā «Manchester by the Sea» iekaroja lielākos filmu festivālus, saņemot arī «Oskaru» kā labākais aktieris. Šogad Afleks redzams galvenajā lomā neparastā kinolentē «A Ghost Story» - jau tiek prognozēts, ka arī šī filma varētu saņemt vairākus nozīmīgus kino pasaules apbalvojumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu