Rūdolfs Plēpis cīnās ar smagām veselības problēmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Evija Trifanova

Aktieris Rūdolfs Plēpis (67) Pirmajā adventē, 3. decembrī, neieradās vadīt labdarības sarīkojumu «Mīlestības pieskāriens» Rīgas Sāpju Dievmātes baznīcā – viņš smagu veselības problēmu dēļ pat nebija spējīgs brīdināt kolēģus un organizatorus, ziņo žurnāls «Vakara Ziņas».

«Kad ir augsts asinsspiediens, tad nevar pat pa trepēm nokāpt! Man asinsspiediens uzlēca tik augstu, ka vienīgais, ko spēju, bija vienkārši gulēt gultā un neko vairāk. Tagad jau man ir labāk, dzeru zāles, kuras izrakstīja dakteris,» izdevumam pastāstīja aktieris.

Situāciju glāba aktieris Jānis Paukštello, piekrītot Plēpja vietā vadīt pasākumu kopā ar Veltu Puriņu.

Kā zināms, labdarības koncertā «Mīlestības pieskāriens» uzstājās koris «Salve», pūtēju orķestris «Skaistkalne», Rīgas Valsts tehnikuma ansamblis, vijolnieks Raimonds Ozols, etnogrāfiskais ansamblis «Suitu sievas» un «Suitu dūdenieki», Ieva Parša, Kristīne Prauliņa, Ginta Vikmane, muzikālā apvienība «Prieks», Artis Gāga, Lolita Kante, Sintija Grava, Ainārs Ašaks, Annija Putniņa, Valters Gleška, Ginta Vikmane, Kristīne Šomase, Endija Rezgale, Viktors Lapčenoks un grupa «Trīs operas tenori». Pasākumā piedalījās aktrises Dita Lūriņa un Marija Bērziņa, kā arī dziedātāji Viktors Lapčenoks un Andris Daņiļenko.

Visi ienākumi no koncerta tika ziedoti Sāpju Dievmātes baznīcas ēku kompleksa atjaunošanai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu