«Otra puse» laiž klajā jaunu dziesmu «Es krītu tev»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

2017. gadam izskanot, viena no pašmāju popmūzikas populārākajām grupām «Otra puse» laiž klajā jaunu singlu ar nosaukumu «Es krītu tev» (Mūzika - Normunds Pauniņš, vārdi - Roberts Gobziņš).

Dziesma tika radīta rudens pārdomu un ziemas sniegbaltā miera gaidās, līdzdarbojoties kā grupai, tā Jānim Kalvem no «Labo ierakstu studijas» un čella partijas izpildītājam Jānim Paulam. 1. decembrī, grupas «Otra puse» jubilejas turnejas noslēdzošajā koncertā, kas izskanēja koncertzālē «Palladium», dziesma «Es krītu tev» piedzīvoja savu pirmatskaņojumu.

«Par mums – cilvēkiem, par mūsu jūtām, sāpēm, sevis pazaudēšanu un rašanu, ir šī dziesma. Dzīve dota, lai atrastu sevi caur sāpēm. Nokrist, padoties, apzināt savu esamību un sajust netveramu spēku, kas atbalsta un palīdz piecelties, lai ietu tālāk, gūstot pieredzi un zināšanas par līdzcietību, kuras tik ļoti pietrūkst mūsu savstarpējās attiecībās,» saka solists Normunds Pauniņš.

Par dziesmas teksta video, kas publicēts Youtube, idejas autore Līga Robežniece stāsta: «Tas bija vesels piedzīvojums. Maziņš mākslas darbs, es teiktu, kas tapa vairākas dienas, radošas kopā būšanas sirsnībā. Saaicinot kopā mākslinieci Līgu Ķempi, videooperatoru Matīsu Šmitu un Normundu Pauniņu, katrs ielika šajā vizualizācijā daļiņu sevis. Māksliniece Ķempe dziesmā saklausīja šeit un tagad būšanu, sava es meklēšanu, tā sasaucot dziesmu ar sengrieķu mitoloģijas tēlu Ikaru. Matīss sadzirdēja skaistu divu cilvēku stāstu, bet Normundam un arī man dziesma liek aizdomāties par eksistenciāliem jautājumiem. Tā, pludinot krāsas un deldējot krītu, tapa dziesmas skice tēlotājas mākslas stilā.»

Šobrīd zināmie koncerti 2018. gada sākumā

16.02.2018. – Tukums

17.02.2018. – Ādaži

24.02.2018. – Valmiera

10.03.2018. – Mārupe

www.facebook.com/grupaotrapuse

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu