Vai svētkus sagaidīsi ar skaistu augumu vai liekajiem kg? 7 dienu izaicinājums tieši Tev!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Diētas septītajā dienā, uzkāpjot uz svariem, nošokējos - biju zaudējis 8 kilogramus. Tagad kopumā esmu nometis 29 kilogramus liekā svara! Beidzot nav kauns skatīties spogulī, jo nav vairs lielā vēdera, kas bojā skatu,» stāsta uzņēmējs Miks Lejiņš (43) no Ķekavas. Lasi interviju ar Miku un uzzini, kur bez maksas pārbaudīt savas iespējas notievēt un saņemt uztura speciālista konsultāciju!

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

– Iepriekš mēģināju ēst mazāk. Atteicos arī no baltmaizes un «trekniem ēdieniem». Nomest visu lieko svaru beigās tāpat tā arī nesanāca. Nevar vienkārši tā uz savu galvu iedomāties, ko ēst un ko ne, ja grib pa īstam notievēt!

Foto: publicitātes foto

Kāda bija motivācija notievēt tieši tagad?

– Mana veselība sāka «klibot». Aizdomāties par lieko svaru un tā sekām uz veselību pamudināja ārsts. Sapratu, ka jāmeklē piemērota tievēšanas metode, kas reāli palīdzētu nodzīt lieko svaru.

Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

– Pirmo interesi radīja mans ārsts. Tad papildus vēl «izložņāju» arī internetu. Tur lasīju atsauksmes un smēlos iedvesmu no daudzajiem tievētājiem. Nolēmu pamēģināt, jo sliktāk jau nevar būt!

– Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

– Diētu uzsāku uzreiz pēc uztura plāna saņemšanas. Ēdu veselīgi, bet pārsteidzoši, ka bija tā nepieciešamā sāta sajūta. Nekad iepriekš nebiju iedomājies, ka savus sliktos ēšanas paradumus varēšu tik viegli mainīt! Ēdot veselīgi, ēdiens garšo 100 reizes labāk! Ja gribējās kaut ko iekļaut savā ēdienkartē,sazinājos ar savu Stokholmas diētas uztura speciālistu. Šī iespēja ļoti palīdz! Pamazām drēbes kļuva vaļīgākas un pašsajūta avien labāka. Septītajā dienā, uzkāpjot uz svariem, nošokējos - biju zaudējis 8 kilogramus. Tagad, kad kopumā esmu zaudējis 29 kilogramus, beidzot nav kauns skatīties spogulī. Gluži pretēji - daru to ar prieku, jo nav jau vairs lielā vēdera, kas bojā skatu.

Foto: publicitātes foto

Vai Tu rekomendētu izmēģināt Stokholmas diētu citiem cilvēkiem?

– Tagad Stokholmas diētu lieto daudzi draugi un kolēģi. Ar savu piemēru esmu viņus iedvesmojis. Tāpēc nemeklējiet attaisnojumus, vienkārši ņemiet un piesakieties Stokholmas diētai jau tagad!!

Atstāj savus liekos kilogramus vecajā gadā un sāc Jauno gadu ar slaidu augumu. Izmanto īpašo cenu tagad un sāc tievēt, kad vēlies!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un zaudē svaru ātri un veselīgi!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu