Jau šonedēļ pasaulslavenais Deivids Garets Arēnā Rīga

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Jau piektdien, 8. decembrī plkst. 20 Arēnā Rīga savas koncertturnejas «Explosive - Live» ietvaros pirmo reizi Latvijā uz skatuves kāps pasaulslavenais vijolnieks Deivids Garets ar grupu. Biļetes vēl pieejamas «Biļešu servisa» tīklā.

«Šī koncertturneja nelīdzinās nekam, ko iepriekš esmu darījis,» komentē Deivids. Viņa izpildījumā tādi hiti kā «Purple Rain» vai «They Don’t Care About Us», kā arī visiem zināmais «Viva la vida» līdzās viņa pašsacerētajām kompozīcijām «Furious» un «Explosive» bieži liek celties kājās, aplaudēt un pat dejot.

Vācijas šī brīža karstākais mūziķis kāps uz Arēnas Rīga skatuves, lai priecētu Latvijas fanus ar savu mežonīgo «Explosive Live» programmu.

Kā Paganīni starp popmūzikas zvaigznēm un Džimijs Hendrikss starp vijolniekiem, Deivids Garets tiek saukts par mūsdienu «Sātana vijolnieku», starptautiska superzvaigzne, kura nojauc robežas starp Mocartu un «Metallica». Slavēts par moderno crossover tendenču ieviešanu un virtuozo vijoles pārvaldīšanu, Deivids brīvi izpilda sarežģītākās klasiskās kompozīcijas ar pasaulē vadošajiem diriģentiem un orķestriem, kā arī skatītāju dievinātus rokmūzikas hitus. Miljoniem fanu apbrīnots, Deivids Garets līdz šim ir pārdevis miljoniem biļešu un ieguvis 23 zelta un 16 platīna balvas Honkongā, Vācijā, Meksikā, Taivānā, Brazīlijā, Singapūrā un daudzviet citur. Viņa jaunākais albums «Explosive» ir ieguvis zelta statusu Vācijā un Austrijā jau dažu nedēļu laikā. Deivids Garets apvieno rokzvaigznes harismu ar mūsdienu labākā instrumentālista virtuozitāti.

www.david-garrett.com

Biļetes pārdošanā www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu Servisa kasēs, sākot no 39 eur.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu