Animācijas filma «Koko» otro nedēļu numur 1

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Animācijas filma «Koko» («Coco») par 12 gadus vecu meksikāņu puisīti Migelu, kurš pēta savas dzimtas saknes, saglabājusi 1. vietu ASV kinoteātros, ziņo «collider.com».

Kompāniju «Disney» un «Pixar» kopdarbs otrajā izrādīšanas nedēļā uzrādījis par 48% sliktāku sniegumu, taču tāpat ar iekasētiem 26 miljoniem dolāru saglabājis Ziemeļamerikas kinoteātru topa 1. vietu.

Filmiņā apspēlēta mirušo piemiņas tēma. Mirušo dienas ar krāšņiem gājieniem un svinībām Meksikā tradicionāli tiek atzīmētas no oktobra beigām līdz 2. novembrim. Svētku būtība - pozitīvā gaisotnē ar rituāliem dažādos mošķu kostīmos, tādu šajā filmiņā netrūkst, godināt aizsaulē aizgājušos.

Režisora Zaka Snaidera (Zack Snyder) piedzīvojumu filma «Taisnības līga» («Justice League») ar 16,5 miljoniem numur 2.

3. vietā filma «Wonder», kas vēsta par zēnu ar Trīčera-Kolinsa (Treacher-Collins) sindromu. Filmā spēlē Džūlija Robertsa un Ouens Vilsons.

4. vietā kompānijas «Marvel» supervaroņu filmas «Thor» («Tors») jaunākā daļa «Thor: Ragnarok» («Tors: Ragnarjoks»).

Top5 noslēdz komēdija «Tētuku kari 2» (Daddy's Home 2), kas ir turpinājums pagājušā gada «Tētuku kariem» («Daddy’s Home»).

Anotācija: abi «tētuki» Breds (Marks Vālbergs) un Dastijs (Vils Ferels) nolēmuši apvienot spēkus, lai bērniem sarīkotu īpašus Ziemassvētkus - šoreiz šaurā ģimenes lokā. Taču tad kā no zila gaisa ciemos ierodas viņu papuči - vīrišķīgais Dastija tēvs (Mels Gibsons) un Breda papucis (Džons Litgovs), īstens sirsnības un mīlestības iemiesojums. Kamēr pasaulē valdīs miers un labs prāts, šī ģimene piedzīvos īstu Ziemassvētku jampadraci.

Lomās: Marks Vālbergs, Vils Ferels, Mels Gibsons, Džons Litgovs, Linda Kardelini u.c.

Top5

1. «Coco» $26,114,000

2. «Justice League» $16,580,000

3. «Wonder» $12,500,000

4. «Thor: Ragnarok» $9,659,000

5. «Daddy’s Home 2» $7,500,000

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu