«Hurts» Teo: Lai uzvarētu «X Faktorā» ir jābūt pārliecībai par sevi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

«X Faktora» finālā svētdien, 3. decembrī, pārsteigumu netrūkst. Viens no tiem ir viesmākslinieku uzstāšanās - «X Faktora» skatītājus ar priekšnesumu priecēja Mančestras duets «Hurts».

Šova vadītājs Markus Riva pirms «Hurts» uzstāšanās vaicāja tās solistam Teo Hačkraftam, kādai īpašībai jāpiemīt uzvarētājam, uz ko viņš atbildēja, ka «jābūt ir pašpārliecībai par sevi, ka var uzvarēt. Arī tie, kuri ir iekļuvuši finālā, bet neiegūs pirmo vietu, jau ir zvaigznes». Grupa izpildīja «Ready To Go» no grupas ceturtā albuma «Desire».

Tāpat finālā bez dalībniekiem - Adrianas Miglānes, Līgas Rīderes un Artura Gruzdiņa - uzstājās arī igauņu grupa «Ewert and the Two Dragons», pašmāju «Instrumenti», Intars Busulis un «Abonementa orķestris», kā arī dziedātājs Dons jeb Artūrs Šingirejs.

Kā zināms, «X Faktora» pirmās sezonas uzvarētājs iegūs slavu un galveno balvu – 10 000 eiro, kā arī ekskluzīvu sadarbību ar ierakstu kompāniju «Sony Music».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu