Mēs spējam daudz vairāk!

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Apgāds «Lietusdārzs» laidis klajā grāmatu, kura tieši un saprotami uzrunā visus un katru, mudinot iepazīt un likt lietā tās šķietami neparastās spējas, kuras rodamas ikvienā cilvēkā. Tā ir Džo Dispenzas (Dr Joe Dispenza) grāmata «Superspēju potenciāls».

Mēs visi vairāk vai mazāk pazīstam noskaņu, ko vistiešāk izsaka frāze «Ko nu es...», kurai seko apslāpētā vai arī skaidri izdvesta bezcerīga nopūta. Katram ir brīži, kad šķiet: visu vērtīgo, atzīstamo, labo sasniedz tikai ar īpašām spējām apveltītie. Daudzi ar šādu izjūtu dzīvo katru dienu, visu mūžu, pat neiedomājoties, ka varētu pārbaudīt, vai arī viņiem nepiemīt spējas, kas ļauj dzīvot pilnasinīgāk, veselīgāk, radošāk.

Daudziem latviešiem (tāpat kā ļoti daudziem cittautu lasītājiem) autora vārds nav svešs. Iepriekš izdotie viņa darbi «Atbrīvojies no ieraduma spēka!» un «Tu esi placebo» jau izraisījuši lielu interesi un, spriežot pēc dažādām atsauksmēm, cilvēkiem patiešām palīdzējuši mainīt savu dzīvi uz labu.

Foto: Publicitātes

Džo Dispenza ir medicīnas zinātņu doktors, specializējies neiroloģijā un smadzeņu darbībā. Viņa aizraujošie pētījumi tulkoti vairāk nekā 20 valodās un palīdzējuši cilvēkiem mainīt domāšanu un veselību, izmantojot neirofizioloģijas principus. Džo Dispenza par šo tematu sarakstījis vairākas augsti vērtētas grāmatas, piedalījies televīzijas pārraidēs, vadījis seminārus un veicis daudzus nozīmīgus pētījumus.

www.drjoedispenza.com

Grāmatā «Superspēju potenciāls» autors, izmantojot savus un citu zinātnieku jaunākos pētījumus, ir radījis praktisku ceļvedi, kas lasītājiem ļauj iepazīt un likt lietā cilvēka enerģijas patieso potenciālu. Džo Dispenza zinātniskos atklājumus savij ar mūžsenām zināšanām, skaidrojot, kā parasti cilvēki var aizvadīt neparastu dzīvi.

Autors soli pa solim sniedz zināšanas un pamācības, kā atmodināt prāta patiesās iespējas, lai ietekmētu un mainītu veselību, labklājību, attiecības un citas materiālās pasaules izpausmes. Lasītājiem tiek atklātas dažādas meditācijas un ikdienas prakses, kas palīdzēs veicināt radošās enerģijas plūsmu un panākt koherentu prāta stāvokli, lai apzināti izmainītu smadzeņu ķīmiju un gūtu dziļas transcendentālas pieredzes. Izmantojot autora izstrādātās metodes, lasītāji iemācīsies rūpēties par veselību vai atgūt to, panākt labklājību un veidot mierpilnas un patiesas attiecības ne vien ar sevi, bet arī līdzcilvēkiem.

Džo Dispenzas programma aicina paspert soli tālāk par sataustāmo un saredzamo fizisko realitāti un izmantot kvantu lauka nebeidzamās iespējas. Autors grāmatā sniedz daudz praktisku pamācību:

kā noņemt noslēpumainības plīvuru no ķermeņa septiņiem enerģijas centriem un izmantot tos līdzsvara un veselības gūšanai;

kā atbrīvoties no pagātnes ietekmes, pārprogrammējot savu ķermeni un prātu;

kā veidot savu realitāti, mērķtiecīgi virzot enerģiju;

kā skatīt pasauli piecās dimensijās, aizstājot novecojušo trīs dimensiju modeli;

kā iepazīt un izmantot daudzas organisma sistēmas un ķermeņa orgānus, tostarp epifīzi, lai dziļāk iepazītu realitāti un noskaidrotu savu spēju potenciālu.

Grāmatas apakšvirsraksts «Kā parastam cilvēkam paveikt neparasto» mudina pamēģināt...

No angļu valodas tulkojusi Dace Vanaga.

www.lietusdarzs.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu