Nacionālajā teātrī Znotiņa iestudējums bērniem «Mazais ganiņš»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Kalns

Latvijas Nacionālajā teātrī 5. decembrī notiks režisora Jāņa Znotiņa iestudējums Alberta Kronenberga pasakai «Mazais ganiņš», informē teātra mārketinga un sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Rimšēviča.

Izrādē pirmskolas un sākumskolas vecuma bērniem lomās iejutīsies aktieri Inga Misāne-Grasberga, Jurģis Spulenieks, Kārlis Reijers un Madara Bore. Izrādes kostīmu māksliniece ir Madara Botmane, scenogrāfs Arturs Arnis, gaismu māksliniece Krista Erdmane, bet producente - Linda Helviga.

«Izrāde kopā ar aktieriem dosimies palīgā mazajam ganiņam atrast pazudušo zaķīti. Sastapsim Sēņu veci, Koku rāvēju. Nonāksim debesīs un arī lielas zivs vēderā. Piedzīvosim un iztēlosimies mazā ganiņa pasauli, kurā viņš ir pazaudējis savu zaķīti. Kronenbergs, viņa zīmētie varoņi un sacerētās vārsmas uzrunājušas daudzas latviešu bērnu paaudzes ar labestību, vieglu smaidu un dzīvu iztēli,» par iestudējumu sacīja Rimšēviča.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu