«Caur ērkšķiem uz...» vadītājs Bukums laidis klajā šova tituldziesmas mūzikas video

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Ziemeļu dievi» ir otrais singls no apvienības «Jānis Bukums» topošā trešā albuma «Neuzvarētais», kas tiks publicēts 2018. gada maijā. Dziesma TV skatītājiem jau ir pazīstama kā šobrīd plašu rezonansi izraisījušā sociālā TV projekta «Caur ērkšķiem uz...» tituldziesma - kā zināms, dziedātājs Jānis Bukums ir šī raidījuma vadītājs.

«Es savos dziesmu tekstos daudz dziedu par cilvēka pašrealizēšanās potenciālu,» komentē dziedātājs. «Pieņem lēmumu un dari – vienīgais, kas tevi var sabotēt, esi tu pats. Turies uz nospraustā ceļa, un pat ziemeļu dievi tev sniegs palīdzīgu roku! Tā ir mana dzīves filozofija – pilnīga atbildība par savu likteni. «Ideja – lēmums – darbība – rezultāts» – tā ir mantra, kuru nepārtraukti pielietoju savā dzīvē.»

«Savukārt tieši saistībā ar «Ziemeļu dieviem» man ir stāstāms neliels kuriozs. Mani nebeidz patīkami pārsteigt un smīdināt mūsu kolektīva slēptie talanti – grupas bundzinieks Filips Batarags pēdējā naktī pirms dziesmas ieraksta tapšanas izlēma, ka dziesmā jābūt arī blokflautas solo, kas arī tika sekmīgi realizēts! Tagad jokojam, ka mums grupā ir «emulators»: plānojam, vai iekļaut kādā dziesmā stīgu kvartetu, bet mazliet baidāmies, ka bundzinieks studijā parādīsies ar čellu!» nosmej Bukums.

Līdz albuma «Neuzvarētais» prezentācijai rokmūzikas apvienībai «Jānis Bukums» iecerēti vēl daudzi pārsteigumi. Dažus no tiem Jānis atklāj. «Latvijai nākamgad ir apaļā jubileja, Jānim Bukumam – pusapaļā. Kā lai nesvin? Būs dzimšanas dienas pārsteigumi, būs vēl vairāki videoklipi, jaunā albuma «Neuzvarētais» prezentācija, kā arī daudz koncertu!»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu