Mourinju: Lukaku vajag jaunus futbola apavus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Anglijas premjerlīgas kluba Mančestras «United» beļģu uzbrucējs Romelu Lukaku pēdējā laikā nespēj gūt vārtus tik bieži, kā tas bija sezonas sākumā. Komandas galvenais treneris portugāļu speciālists Žuzē Mourinju uzskata, ka jauns futbola apavu sponsors spēlētājam varētu palīdzēt atgūt vārtu gūšanas garšu.

Mančestras «United» šovasar Lukaku iegādājās par 85 miljoniem eiro no cita Anglijas kluba Liverpūles «Everton». Kopš pievienošanās komandai beļģu uzbrucējs guva 11 vārtus pirmajās 10 spēlēs, taču nākamajās 11 viņš bijis precīzs tikai 1 reizi.

«Domāju, ka viņam vajag jaunu sponsora līgumu futbola bučiem [apaviem]. Ar viņu neviens zīmols patlaban nav noslēdzis vienošanos. Tāpēc viņš spēlē melnos apavos,» trenera Mourinju teikto citē «Eurosport».

«Viņam iepriekšējais līgums ir noslēdzies, un viņš gaida jaunu sponsora piedāvājumu. Domāju, ka viņam vajag jaunu firmu, kas viņam atrastu piemērotus apavus un maksātu naudu. Tad viņš varētu atsākt gūt vārtus,» piebilda treneris.

Iespējams, ka Lukaku izjūt spiedienu, kopš komandas sastāvā pēc traumas sadziedēšanas atgriezies slavenais zviedru uzbrucējs Zlatans Ibrahimovičs - tā domā Mančestras «United» leģenda un bijušais Anglijas izlases kapteinis Rio Ferdinands, kurš pēc futbolista karjeras strādā par ekspertu televīzijā.

«Viņš strādā neticami labi. Lielisks spēlētājs, profesionālis un kolēģis. Viņš ir lieliskā formā. Es nevarētu būt priecīgāks par viņu,» neskatoties uz kritumu rezultativitātē, Lukaku paslavēja Mourinju.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā Mančestras «United» ar 32 punktiem ieņem 2. vietu. Par 5 punktiem priekšā ir Mančestras «City» komanda, turklāt tā ir aizvadījusi par 1 spēli mazāk.

UEFA Čempionu līgā Mančestras «United» ir A apakšgrupas līdere ar 12 punktiem pirms pēdējās grupu turnīra kārtas. Ar 9 punktiem seko Šveices klubs «Basel» un Krievijas komanda Maskavas CSKA, bet bez punktiem ir Portugāles vienība Lisabonas «Benfica».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu