Rīgas «Dinamo» centīsies revanšēties «Traktor» hokejistiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien izbraukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» komanda, kas Čeļabinskā tiksies ar vietējo «Traktor» vienību. Mačs sāksies plkst. 16.00, un to tiešraidē varēs skatīties kanālā «Viasat Sport Baltic».

Četru spēļu izbraukuma tūrēs iepriekšējā mačā «Dinamo» hokejisti ar 2:3 piekāpās līgas pašreizējai vicečempionei Magņitogorskas «Metallurg».

Savukārt «Traktor», kas guvusi trīs panākumus pēc kārtas, pēdējā spēlē ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Čerepovecas «Severstaļ» vienību.

Abas komandas līdz šim KHL čempionāta ietvaros tikušās 19 reizes, kurās 14 mačos uzvaru svinējusi «Traktor». Rīgas komandai Čeļabinskā vienība ir viena no neērtākajām pretiniecēm.

Ģirta Ankipāna vadītie hokejisti 21. novembrī tikās uz «Arēnas Rīga» ledus. Toreiz uzvaru ar 3:1 izcīnīja Krievijas komanda.

«Traktor» rezultatīvākais spēlētājs ar nopelnītiem 26 punktiem (14+12) ir savulaik «Dinamo» rindās spēlējušais Pols Šehura, savukārt Rīgas komanda kapteinis Miks Indrašis guvis 13 vārtus un izpildījis 10 rezultatīvas piespēles, ar 23 punktiem būdams ražīgākais punktu vācējs savā komandā.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» joprojām atrodas pēdējā, 13. vietā. Komanda 35 mačos izcīnījusi 24 punktus. Tikmēr «Traktor» tikpat spēlēs ieguvusi 53 punktus un šobrīd ir 7. pozīcijā Austrumu konferencē.

Rīgas «Dinamo» komandas sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Jānis Kalniņš, Mants Armalis un Antons Naumovs.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Guntis Galviņš, Aleksandrs Jerofejevs, Georgijs Pujacs, Krišjānis Rēdlihs, Karls Stolerijs, Pauls Svars un Kristaps Zīle.

Uzbrucēji: Oskars Batņa, Māris Bičevskis, Rihards Bukarts, Lauris Dārziņš, Emīls Ģēģeris, Miks Indrašis, Ņikita Jevpalovs, Edgars Kulda, Roberts Lipsbergs, Brendons Makmilans, Gints Meija, Frenks Razgals, Miķelis Rēdlihs un Gunārs Skvorcovs.

Savainojumu dēļ mājās palika aizsargi Uvis Balinskis un Ansi Salmela, kā arī uzbrucēji Koltons Gilīss, Denijs Kristo, Vitālijs Pavlovs un Nikolajs Žerdevs. Savukārt uzbrucējs Georgs Golovkovs ir nosūtīts uz fārmklubu «Liepāja»/«Triobet» spēļu prakses iegūšanai.

Rīgas «Dinamo» izbraukuma spēles (Latvijas laiks)

24. novembris Jekaterinburga (Krievija), «Avtomobilist» - Rīgas «Dinamo» 2:3 - papildlaikā;

26. novembris plkst. 14 Magņitogorska (Krievija), «Metallurg» - Rīgas «Dinamo» 3:2

28. novembris plkst. 16 Čeļabinska (Krievija), «Traktor» - Rīgas «Dinamo»;

30. novembris plkst. 17 Toljati (Krievija), «Lada» - Rīgas «Dinamo».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu