Skat, kur mitināsies balodīši - princis Harijs ar savu līgavu Meganu!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

ASV aktrise Megana Mārkla, kura nu jau oficiāli ir Lielbritānijas prinča Harija līgava, turklāt saņēmusi pašas karalienes Elizabetes svētību, drīzumā par savām mājām sauks nevis Toronto dzīvokli, bet Notingemas kotedžu. Turp pārcelsies arī Meganas mīluļi - suņi labradors Bogarts un bīgls Gejs, kuri pašlaik pēc Atlantijas okeāna šķērsošanas atrodas karantīnā.

Notingemas kotedža ir viens no Kensingtonas pils īpašumiem, kas atrodas nedaudz nomaļus, klusākā vietā. Kensingtonas pils bija prinču Harija un Viljama bērnības dienu dzīvesvieta.

Šī ēka ir vēsturiski svarīga, jo tur 1819. gadā piedzimusi pati karaliene Viktorija.

Divu guļamistabu savrupnams ar mīlīgu piemājas dārziņu divus ar pusi gadus par apmešanās vietu Londonā kalpoja Kembridžas hercogam un hercogienei. Kad piedzimis princis Džordžs, Keita un Viljams šeit apmetušies, lai baudītu pirmos ģimenes kopā būšanas brīžus. Te atzīmēta arī Džordža pirmā dzimšanas diena.

Savrupnamā ir divas pieņemšanas telpas, divas guļamistabas, virtuve un privātie apartamenti. Svarīgs aspekts ir piemājas dārzs, kur abiem Meganas suņiem izskrieties.

My loves #adoptdontshop #happysunday

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Jau ziņots, ka pāra kāzas gaidāmas 2018. gada pavasarī. 33 gadus vecais Harijs un 36 gadus vecā Megana Mārkla saderinājušies šomēnes Londonā.

Prinča Harija un Meganas Mārklas attiecības sākās pagājušā gada jūlijā.

    KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu