Pēc šķiršanās skandāla Elīna Maligina mīļi pozē ar vīru

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/elinamaligina_com

Par vienu no Latvijas aprunātākajiem pāriem kļuvis uzņēmējs Valērijs Maligins ar sievu - mākslinieci un bijušo Dailes teātra aktrisi Elīnu Maliginu (Dzelmi). Pēc tam, kad medijos uzvirmoja runas par abu šķiršanos, Elīna sociālajā vietnē «Instagram» publiskojusi mīļu foto, kurā apķērusi Valēriju.

Elīna publiskotā foto aprakstā raksta «Atvasara». Arī Valērijs komentāru sadaļā ierakstījis īsu un lakonisku vārdu - «Laime», papildot to ar emocijikonu, kas dod buču. Nekas neliecinātu, ka pāra laulība ir uz izjukšanas robežas.

Atvasara☔️

A post shared by Elina Maligina (@elinamaligina_com) on

Kā zināms, Elīna portālam TVNET pastāstīja, ka vasaras izskaņā, uzturoties Vīnē, Valērijs pacēlis roku pret Elīnu. «Tā visa ir patiesība. Tas ir kaut kas briesmīgs, tam grūti noticēt, neatzīstu šādu lietu ķidāšanu presē, jo presē rakstītajam bieži vien ar patiesību nav nekāda sakara. Tiem, kas par mani uztraucas, varu teikt, ka nu ar manu fizisko veselību viss ir kārtībā, vairāk par savu dzīvību nebaidos. Emocionāli esmu spēcīga personība un tikšu pāri šim nodarījumam, šai nodevībai. Nekādi citi komentāri no manas puses nesekos,» lakoniski nosaka Elīna, pārtraucot sarunu.

Vēl nesen sarunā ar izdevumu «Kas Jauns» Elīna atzina, ka viņa sākusi jaunu dzīvi. «No Latvijas aizbraucu ar vienu koferi un meitu,» izdevumam pauž Elīna. Vaicājot, vai tas nozīmē jaunas dzīves sākumu, māksliniece atbildējusi «100% jā».

Par spīti visām runām, Elīna joprojām ir Valērija pārstāvētā «Olainfarm» meitasuzņēmuma «Silvanols» valdes priekšsēdētāja.

Elīna un Valērijs apprecējās pērnā gada 21. oktobrī. Elīnai ir meita Hanna no iepriekšējās laulības ar režisoru Dž.Dž. Džilindžeru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu