Jauns mūziķis no Rēzeknes Emīls Bauga izdod debijas singlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Emīls Bauga, jauns dziedātājs no Rēzeknes, publicējis savu pirmo videoklipu dziesmai «Stuosts». «Tā kā esmu latgalietis, tad savu pirmo dziesmu arī rakstīju latgaliski, bet rakstu vārdus arī latviski un nākotnē pilnīgi noteikti plānoju publicēt kādu dziesmu arī latviski,» viņš raksta preses paziņojumā.

«Dziesmas pamatu jau biju sarakstījis sen, bet līdz galam to novedām tikai šovasar. Dziesma ir par lēmumiem, ko mēs pieņemam katru dienu, to izraisītajām sekām un, protams, to, kā mēs uz tām reaģējam. Būtībā šobrīd, publicējot savu pirmo dziesmu, cenšos ņemt vērā paša rakstītos vārdus «ir atļauts kļūdīties meklējot domu, bet nedrīkst spēlēt upura lomu» un nebaidīties no kļūdas, un beidzot izdarīt gājienu,» tā jaunais dziedātājs.

Ierakstu veicis grupas «Dabasu Durovys» līderis Arnis Slobožaņins savā mazajā studijā Bozovā, kurā ir tapuši ieraksti gan viņa paša dziesmām, gan grupai «Dabasu Durovys», gan projektam «Kapļi» u.c. Dziesmas miksu un māsteru veidoja Nick Dawes no «LaSource Studio».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu