The Ludvig un Tīna Šipkēvica izdod kopīgu dziesmu «Aizskalotas»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Tuvojoties svētku laikam, jaunie un daudzsološie mūziķi «Supernovas» konkursants The Ludvig un Tīna Šipkēvica laiž klajā jaunu kopdarbu - dziesmu «Aizskalotas». Jaunais skaņdarbs ir abu mākslinieku emocionālais dialogs par mīlestību, kas radīts koncertpiedzīvojuma «Pasaka ziemā» ietvaros, kas notiek no 1. līdz 10. decembrim K.K.Fon Stricka villā, Rīgā.

Abi jaunieši kopīgu muzikālu valodu atrada, strādājot pie «Pasaka ziemā» projekta, kura laikā tapa viņu dziesma. Dziesmas vārdu autore ir Tīna Šipkēvica, bet mūziku komponēja abi mākslinieki kopā.

«Dziesma radās nepiespiesti un brīvi. Noskaņojumam, kad tu sēdi iekšā pie loga un skaties, kā ārā slīd garām 1000 sniegpārsliņas,» dziesmas tapšanu komentē Tīna, savukārt The Ludvig, daloties sajūtās, atzīst: «Melodija ir pietiekami vienkārša, un viss vienkāršais ir brīnišķīgs. Es jūtu īpašu dzirksteli šajā dziesmā, jūtu to liesmiņu, kas aizdedzina to deglīti, kuram izdegot uzsprāgst mīlestības bumba.»

Tīna Šipkēvica savas mūzikas gaitas aizsāka 2015. gada decembrī, piedaloties koncertsērijā «Shipsea. Kamermūzika», kur sniedza savu muzikālo redzējumu tikai sev raksturīgā maigi pieklusinātā balsī, pašas izvēlētā repertuārā. Turpmāk viņa uzstājusies pāris solokoncertos dažādās vietās Rīgā, kā arī skaļas un pelnītas ovācijas un atzinību guva, uzstājoties Positivus festivālā.

Savukārt jaunais un talantīgais talsinieks Jēkabs Kalmanis jeb The Ludvig skatītāju sirdis iekarojis, debitējot lokālā Eirovīzijas atlases konkursā «Supernova», iegūstot godalgoto otro vietu un milzu skatītāju simpātijas. Šarmantais jaunietis muzikālo karjeru aizsāka mājas garāžā, radot pirmo romantisko hitu «I’m in Love With You».

Tīna un The Ludvig aicina izbaudīt viņu muzikālo sniegumu un kopā piedzīvot svētku gaidīšanas īsto maģiju «Pasakas ziemā» ietvaros, kas notiek no 1. līdz 10. decembrim K.K. fon Stricka villā Rīgā.

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu