Sākusies Sāras Braitmenas karaliskā Ziemassvētku koncertturneja

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar spožu debiju Vācijas pilsētā Lībekā sākusies Sāras Braitmenas, solistu Mario Franguļa, Fernando Varelas un Narcisa Janeva un grupas «Gregorian» Karaliskā Ziemassvētku koncertturneja. Jau pēc nedēļas, 1. decembrī, šīs īpašās noskaņas nonāks pie mums un būs baudāmas Arēnā Rīga.

Izcilā producenta Franka Petersona (Sandra, Ofra Haza, «Enigma», «Gregorian» u.c.) radītā vīzija klausītājus brīnišķā veidā vedīs cauri stāstam par Ziemassvētku brīnumu, ko palīdzēs iemiesot minētie solisti un Karaliskais simfoniskais orķestris.

Katram no mums ir savas atmiņas par bērnību un šo īpašo, dāvanu un kopābūšanas laiku.

Rumāņu kontrtenors Narciss Janevs atceras, kā baznīcā dziedājis Ziemassvētku korāļus. Grieķu tenors Mario Frangulis uzsver, cik nozīmīgs šis gada periods ir viņam un ģimenei.

Savukārt Sāra Braitmena akcentē īpašo pacilātības pilno sajūtu – atrasties savu vismīļāko pulkā un ar dāvanām izteikt mīlestību, un atzinību viņiem. Kad producents Franks Petersons vērsies pie viņas, minot cik daudz brīnišķīgu dziesmu ir Braitmenas repertuārā un kāpēc gan neizveidot īpašu Ziemassvētku programmu, viņa apjautusi, ka šī varētu būt vislabākā dāvana klausītājiem.

www.sarahbrightman.com

Pēc vairāku mēnešu intensīva darba dziesmu atlasē, programmas izveidē, tērpu, dekorāciju, gaismu efektu izstrādē, tapis tas, ko tagad iepazīsim kā Karalisko Ziemassvētku galā koncertu.

Uzreiz jāuzsver, ka programma neietver tikai Ziemassvētku dziesmas. Tajā iekļuvuši arī daudzi Braitmenas, trīs solistu un grupas «Gregorian» hiti, kas emocionāli, noskaņas ziņā iederas šajā īpašajā gada izskaņā.

Franks Petersons uzsver, ka «Royal Christmas Gala» ir patlaban vienīgais šāda mēroga Ziemassvētku programmas koncepts, kas būs pieejams 15 Eiropas valstu un 26 pilsētu skatītājiem. Tai skaitā Arēnas Rīga apmeklētājiem.

Savukārt Sāra Braitmena akcentē katra solista unikālās balss īpašības, kas līdz ar spožajām aranžijām un profesionālo mūziķu sniegumu palīdzēs skatītājiem visā pilnībā izbaudīt programmas burvību.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu