Pazudis vīrietis emocionāli smagā stāvoklī

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bezvests.lv

30 gadus vecais Vadims Voronovs 17. novembrī izgāja no mājām Purvciemā un nav atgriezies. Vīrietis atradās emocionāli smagā stāvoklī.

Pēc tuvinieku teiktā, Vadims izgāja no mājām Dzelzavas ielā, atrodoties emocionāli smagā stāvoklī. Telefons klusē kopš pazušanas dienas. Viņš līdzi paņēma tikai mobilo telefonu un austiņas - melnas, bez vada. Pēdējo reizi viņš redzēts tās pašas dienas pēcpusdienā plkst. 17:00 Iļģuciemā, kur tikās ar draugu. Dienu iepriekš, 16. novembrī, ap plkst. 18:00 viņš bijis fotosalonā Rīgas centrā.

Līdz šim brīdim Vadims mājās nav atgriezies, nevienam vairs nav zvanījis un nav informējis par saviem tālākajiem plāniem. Viņam līdzi nav ne dokumentu, ne personisko mantu.

Pazīmes: augums 190 cm, sportiskas miesasbūves, mati tumši, īsi. Bija ģērbies gaiši zilā virsjakā ar kapuci, džinsu biksēs, galvā gaiši pelēka cepure, kājās melnas sporta kurpes Reebok. Uz mazā pirkstiņa sudraba gredzens. Uz labā vaiga neliela gaiša dzimumzīme.

Ja jums ir kāda informācija par attēlā redzamā vīrieša atrašanās vietu, lūdzam nekavējoties ziņot policijai pa numuru 110 vai organizācijai «Bezvēsts.lv» pa telefonu 22 084 084.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu