Makao GP izcīņā vienā pagriezienā izveidojas 14 sasistu auto «sastrēgums»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Svētdien Makao norisinājās kārtējās FIA GT pasaules kausa sacensības GT3 klases automobiļiem. Sacīkstes izvērtās patiesi dramatiskas, jo sestdienas kvalifikācijas brauciena pirmajā aplī šaurā pagriezienā nelielu misēkli piedzīvoja viens no dalībniekiem, bet aiz viņa braucošie izveidoja pamatīgu lūžņu grēdu.

Nekaitīgā izslīdēšana, pēc kuras citkārt varbūt pat būtu iespējams sacensības turpināt, šoreiz izvērtās masu avārijā. Tajā kopumā iekļuva un sabojātas tika 14 mašīnas. Vairākas no tām nebija iespējams salabot.

Lielākajai daļai GT3 spēkratu gan pēc izcelšanas no šaurā pagrieziena tūlīt ķērās klāt attiecīgo komandu mehāniķi, kuri nakts gaitā paveica varoņdarbu, un dalībnieki bija gatavi stāties uz starta.

Kā norāda Starptautiskā automobiļu federācija (FIA), tikai konkurējošo komandu sadarbība un palīdzīgas rokas sniegšana pēc šāda mēroga avārijas nodrošināja, ka svētdien, 19.novembrī bija iespējams aizvadīt kvalitatīvas sacensības. Uzvaru tajās izcīnīja

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu