Ceļojot uz Stokholmu, grupa «DaGamba» un simtiem latviešu nosvin valsts svētkus

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

Daudzi 18. novembrī piedalījās dažādās savu pilsētu piedāvātajās svētku aktivitātēs, devās lāpu gājienā, klausījās svētku koncertu, baudīja salūtu vai ģimenes lokā svinēja Latvijas dzimšanas dienu ēdot bagātīgas svētku vakariņas. Vairāki simti latviešu izvēlējās svētkus svinēt citādāk un kopā ar grupu «DaGamba» devās kruīza braucienā uz Zviedriju ar kuģi «Romantika».

«Tallink» rīkotie kruīza ceļojumi ir daudzu latviešu iemīļots veids kā pavadīt brīvdienas, kā nekā, vienmēr ir padomāts par izklaides programmu, ceļotājus gaida dažādi pārsteigumi, kā arī ir iespēja dažādos gadalaikos apskatīt skaisto Stokholmu.

Šoreiz kruīzs bija ieturēts latviskās noskaņās, gaiteņos bija atrodami dažādi latviski rotājumi, vakars sākās ar kopīgu himnas dziedāšanu, kas ikvienā radīja patriotiskas sajūtas un svētku noskaņu.

Kruīza īpašais pārsteigums bija grupas «DaGamba» koncerts, bet pēc koncerta bija iespēja gan iegādāties grupas jauno albumu «Ludwig Van Rammstein», gan arī nofotografēties kopā ar puišiem.

Vēlās vakara stundās viesus izklaidēja ungāru deju grupa «Quantum XXL», kura piedāvāja divus šovus – vienu domātu ikvienam skatītājam, toties īpašais pusnakts šovs bija paredzēts tikai pieaugušajiem.

Kā jau svētku braucienā, arī ballē bija iespējas dzirdēt tikai dziesmas latviešu valodā, par to parūpējās ballīšu grupa «Ballīšu orķestris».

Kas gan tas par braucienu bez iespējas izdejoties populārākās mūzikas pavadībā, ikviens bija laipni aicināts apmeklēt «Space Disco» ballīti un dejot dīdžeja Dree spēlētās mūzikas pavadībā līdz pat rītam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu