Dzelzītis un Grūbe pieņem izaicinājumu attīstīt sevi fiziski un garīgi

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lai sāktu «jaunu dzīvi», cilvēki nereti gaida pirmdienu, mēneša pirmo datumu vai vispār ieplāno sākt ko mainīt ar jauno gadu. Tā notiek ne tikai ar cilvēkiem, ko katru dienu sastopam uz ielas, bet arī ar publiski pazīstamām personām, piemēram, Dailes teātra aktieri Lauri Dzelzīti un Daini Grūbi.

Lai neieslēgtu sevi standarta rāmjos un spētu izaicināt sevi jau tagad, abi aktieri un vienkārši draugi vēlas īstenot savas līdz šim nerealizētās apņemšanās. Sadarbībā ar «A.R. Sporta sdudija» un TVNET Lauris un Dainis uzlabos savu fizisko un garīgo pašsajūtu. Ņemot vērā abu aktieru aizņemtību un dzīves ritmu, ir grūti atvēlēt laiku sev, kur nu vēl sportot, piespiežot sevi svīst sporta zālē pēc garas darba dienas.

Sešu mēnešu garumā ar aktieriem strādās četri pieredzējuši treneri:

  • Kristaps Bulmeistars (18 gadu sportiskā pieredze. Profesionāls cīkstonis vienā no vadošajām Eiropas līgām Kings of Kings, astoņkārtējs Latvijas čempions kikboksā, četrkārtējs Baltijas čempions kikboksā, 3. vieta Pasaules čempionātā (WAKO);
  • Mihails Aņisimkovs (Latvijas WMMAA čempions, Latvijas čempions pankrationā, Latvijas Combat Sambo čempions, 4. vietas ieguvējs Latvijas projektā «Dzelzs cilvēki);
  • Eduards Tarasovs (PSRS sporta meistars. Daudzkārtējs Latvijas čempions. Pasaules veterānu čempions, Starptautiskās kategorijas tiesnesis svarcelšanā, Svarcelšanas treneris kopš 1997. gada. Sagatavojis divus starptautiskās klases sporta meistarus un piecus sporta meistarus. Gatavojis Latvijas kadetu izlases dalībai Eiropas čempionātos);
  • Deniss Čerkovskis (30 gadu sportiskā pieredze, četru Olimpisko spēļu dalībnieks, 4. vieta Atēnu Olimpiskajās spēlēs 2004. gadā, 2. vieta Eiropas čempionātā 2005. gadā, 5. vieta Pasaules čempionātā 2004. gadā. Pasaules kausa posma uzvarētājs 2009. gadā, 2013. gadā Pasaules kausa posmā ieguva 2. Vietu. Pasaules un Eiropas čempions kadetiem. 1998. gadā Pasaules un Eiropas sudraba medaļas ieguvējs junioriem).

Treneri nepieļaus slinkošanu treniņu laikā, motivēs Lauri un Daini, kā arī apmācīs, katru reizi aicinot viņus izlīst no ierastās komforta zonas. Visu sešu mēnešu garumā abiem aktieriem būs iespēja trenēt un uzlabot galvenās cilvēku fiziskās īpašības – izturību, lokanību, ātrumu, spēku un veiklību, apgūstot tehniski pareizu kustību izpildījumu tādos sporta veidos kā smagatlētika, bokss, jaukto cīņu māksla un vispārējās fiziskās spējas.

Tomēr galvenais, kas būs jāpārvar abiem draugiem, ir cīņa katram ar sevi. Lai visa projekta garumā aktieriem nezustu motivācija un atbildība cīnīties tālāk būtu gana liela, divas reizes mēnesī treneri rīkos dažādus sporta pārbaudījumus, tādējādi sekojot līdzi aktieru fizisko darbaspēju izaugsmei.

Pieturoties pie detalizēti izstrādāta treniņu plāna, treneri sniegs atskaites par abu aktieru rezultātiem, kas sastāvēs ne tikai no intervijas ar visu komandu, bet arī no bildēm un uzņemtajiem video. Šī informācija tiks publicēta TVNET un būs pieejama visiem interesentiem. Pirmais atklātais treniņš, intervija un iepazīšanās ar turpmāko abu aktieru sporta dzīvi notiks 21. novembrī plkst. 15:00 «A.R. Sporta studijas» telpās.

Nepalaid garām arī tu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu