Jauns pavērsiens pazudušās Madelēnas lietā - identificēta sieviete, kuru meklē policija

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spāņu kriminologs apgalvo, ka ir identificējis policijas meklēto sievieti, kura saistīta ar mazās Madelēnas Makanas pazušanu.

Skotlendjarda izmeklētāji mēģināja identificēt violetās drēbēs tērpušos sievieti, kura 2007.gadā Lagušā, Portugālē, stāvēja pie Makanu mājvietas. Kriminologs Heriberto Gonzaless norādījis, ka meklētā sieviete, viņaprāt, ir bulgāru viesmīle Luisa Todorova.

Kad Madelēna pazuda, 58 gadus vecā sieviete un viņas vīrs strādāja vietējā kūrortā. Policijas abus izprāšņāja pēc notikušā, bet viņi noliedza, ka jebko zinātu par šo lietu. Pēc tam izmeklētāji ar pāri vairāk nebija runājuši.

Gonzaless, kurš pazudušā bērna lietu izmeklē jau desmit gadus, izejot cauri visām liecībām, nosprieda, ka meklētā sieviete ir Todorova. Šis pāris esot vienīgais, kuram ir saite ar Bulgāriju. Gonzalesam nav izdevies sazināties ar Todoroviem. Pēc tam, kad vietējā kūrortā, tikuši atlaisti vairāki darbinieki, abi, iespējams, pārcēlušies atpakaļ uz Bulgāriju.

Madelēna pazuda no savu vecāku brīvdienu mājas Portugālē 2007.gada maijā. Bērna pazušanas izmeklēšana ir viena no pēdējo gadu dārgākajām augsta profila izmeklēšanām. Skotlendjards piedalās izmeklēšanā kopš 2011. gada. Izmaksas šobrīd veido 11 miljonus britu mārciņu (teju 13 miljonus eiro). Pagājušomēnes Iekšlietu ministrija piešķīra 85 000 mārciņu (aptuveni 100 000 eiro), lai turpinātu izmeklēšanu vēl sešus mēnešus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu