Pogbā un Ibrahimoviča atgriešanās mačā Mančestras «United» gūst graujošu uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Titulētais Mančestras «United» klubs sestdien, sastāvā atgriežoties Polam Pogbā un Zlatanam Ibrahimovičam, guva pārliecinošu uzvaru Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta mačā, turklāt pie panākumiem tika arī citas līderes.

Mančestras vienība sestdien savā laukumā pārliecinoši ar 4:1 (2:1) uzvarēja Ņūkāslas «United» futbolistus.

Mājinieku sastāvā pirmo maču kopš septembra aizvadīja Pogbā, kurš izcēlās ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli.

Savukārt pirmo spēli pēc nopietna ceļgala savainojuma aizvadīja arī slavenais zviedrs Ibrahimovičs, kurš laukumā nāca dueļa 77.minūtē.

Mājinieku labā ar vārtiem vēl izcēlās arī Antonī Marsiāls, Kriss Smolings un Romelu Lukaku.

Tiesa, Mančestras «United» mača sākums nebija viegls, jo 14.minūtē rezultātu atklāja Ņūkāslas vienības futbolists Dvaits Geils.

Citviet bez zaudējumiem šīs sezonas premjerlīgā turpina spēlēt Mančestras «City», kas izbraukumā ar 2:0 (1:0) pārspēja pagājušā gada Anglijas čempioni Lesteras «City».

Uzvarētājiem pa vārtiem guva Gabriels Žešuss un Kevins de Brujne.

Visu turnīru ietvaros šī Mančestras komanda izcīnījusi jau 16 uzvaras pēc kārtas.

Tikmēr divu Londonas klubu derbijā uzvaru izcīnīja «Arsenal», kas savā laukumā ar 2:0 (2:0) uzvarēja Totenhemas «Hotspur». Abus vārtus mājinieki guva pirmajā puslaikā, kad pa reizei atzīmējās Škodrans Mustafi un Aleksis Sančess.

Graujošu uzvaru izcīnījusi iepriekšējās sezonas premjerlīgas čempione Londonas «Chelsea», kas viesos ar 4:0 (3:0) sagrāva Vestbromvičas «Albion», tiekot pie ceturtā panākuma pēc kārtas. Uzvarētājiem divus vārtus iesita pussargs Edens Azārs.

Panākumu savā kontā sestdien ierakstījusi arī «Liverpool», kas savu skatītāju priekšā ar 3:0 (2:0) pārspēja «Southampton». Divus vārtus mājiniekiem iesita Mohameds Salāhs.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma vadībā ar 34 punktiem 12 spēlēs atrodas Mančestras «City», kamēr Mančestras «United» ar 26 punktiem ir otrā. Trešo vietu ar 25 punktiem ieņem «Chelsea», kam ar 23 punktiem seko Totenhemas «Hotspur». Savukārt pirmajam četriniekam ar 22 punktiem seko «Liverpool», «Arsenal» un «Burnley».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu