Ballītes «Pop up Dreams» kažoku un kleitu duelī uzvar veiksmīgi izveidotie koptēli

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars

15.novembrī restorānā «Desiderata» norisinājās īpašs modes pasākums par kuru parūpējās uzņēmējas, pasniedzējas Ievas Adamss kažoku veikals «Icon Furs», kā arī pasākumu vadītājas Jeļenas Tonovas kleitas, kuras atrodamas zīmola veikalā «Stila Avots». Kleitu un kažoku cīņā uzvarēja veiksmīgi izveidotie koptēli, kā nekā, kas gan par sievieti bez lieliskas kleitas, bet, kas par lielisku kleitu, ja ziemas saltumā to neizdodas noslēpt zem silta kažoka?!

Ikvienu viesi pie ieejas sagaidīja vakara vadītājs, dejotājs, horeogrāfs Deniss Tumakovs, kurš pastāstīja vakara pasākumu gaitu, norādīja, kur var atstāt virsdrēbes un pateicās par ierašanos.

Šoreiz uz pasākumu nebija aicinātas daudz sabiedrībā zināmas personas, kā arī modes blogeri nebija saņēmuši ielūgumus, priekšroka tika dota personām, kuras reāli var atļauties iegādātās piedāvātās kleitas un kažokus.

Modes skates viesus gaidīja īpaša skate, kurā modeļu ādās iejutās dažādu profesiju pārstāves, kuras savās izvēlētajās darbību zonās spējušās pašrealizēties.

Sieviešu personības lieliski spēja iznest kleitu un kažoku dažādību un vēlāk pēc skates mudināja vairākus no visiem doties piemērīt demonstrēto apģērbu un pat apsvērt domu par to iegādi.

Īpašu pārsteigumu sanākušajiem viesiem sniedza Operas un Baleta soliste Jūlija Vasiļjeva, kura nodziedāja dziesmu, bet tās laikā apstaigāja zāli saskandinot vīna glāzi ar teju ikvienu apmeklētāju.

Arī šoreiz pasākumā neiztika bez loterijas, kurā varēja laimēt mazas pārsteiguma balviņas, kuras bija sarūpējušas vakara vaininieces.

Viesi neoficiālajā gaisotnē baudīja vīnus, šampanieti, gardas uzkodas un pat īpašu svētku torti, toties Ieva un Jeļena saņēma daudz skaistus ziedus gluži kā dzimšanas dienā!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu