Mazda Losandželosas auto izstādē atklāj jauno flagmani

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mazda

Drīzumā paredzētajā Losandželosas autoizstādē Mazda Motor Corporation atklās plašākai publikai atjaunināto Mazda6 sedanu.

Spēka piedziņas elementu klāsts ietver 2,5 litru tiešās iesmidzināšanas SKYACTIV-G benzīna motoru ar cilindru deaktivēšanas sistēmu, kas

pilnīgi nemanot pārslēdz motoru starp četru un divu cilindru darba režīmu,

lai vēl vairāk uzlabotu faktisko degvielas ekonomiju, neietekmējot veiktspēju.

Runājot par stilu – dizaineri kvalitātes sajūtu ir uzlabojuši gan jaunās Mazda6 salonā, gan eksterjerā, godalgoto izskatu papildinot ar brieduma un nosvērtības akcentiem. Augstākā aprīkojuma līmeņa paketē iekļauti ekskluzīvas apdares elementi, piemēram, Japānas osis, ko izmanto tautas mūzikas instrumentu izgatavošanā. Dizains ir vienkārši kopumā elegantāks un cienīgāks.

Jaunajā auto pieejams plašāks uzlaboto i-ACTIVSENSE drošības tehnoloģiju klāsts, kas palīdz autovadītājam noteikt potenciālos riskus un samazināt bojājumu nodarīšanas vai savainojumu gūšanas iespējas. Tādējādi tiek nodrošināti autovadītājam vēl relaksējošāki un pārliecību vairojoši braukšanas iespaidi.

Tagad Mazda radara kruīza kontrole (MRCC) automobili var pilnībā apstādināt un atsākt kustību,

tiklīdz priekšā vairs neatrodas citi transporta līdzekļi. Jaunajā Mazda6 iebūvēts arī autoražotāja jaunākais 360° monitors.

Bez modernizētās Mazda6 Losandželosas izstādē Hirošimas kompānija izstādīs ietver augstu novērtēto, nesen Tokijā atklāto četrdurvju dizaina koncepciju Mazda Vision Coupe, Mazda RT24-P sacīkšu auto prototipu un Mazda MX-5 «Halfie», sacīkšu auto un masveidā ražota modeļa savienojumu.

Losandželosas auto izstāde mediju pārstāvjiem tiks atvērta 29.novembrī, bet publiski tā būs apmeklējama no 1.decembra.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu