Aizvadītajā diennaktī Jūrmalā un Daugavpilī dzēsti paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Aizvadītajā diennaktī Latvijā dzēsti divi paaugstinātas bīstamības ugunsgrēki, informē Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar plkst.12.24 VUGD darbinieki steidzās uz Višķu ielu Daugavpilī, kur ugunsgrēks bija izcēlies kādā angārā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka divstāvu angāra tipa ēkas pirmā stāva malkas žāvēšanas kamerā 16 konteineros dega malka 50 kvadrātmetru platībā. No piedūmotajām telpām tika evakuēti septiņi cilvēki. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks likvidēts plkst.17.19.

Šonakt plkst.2.43 VUGD saņēma izsaukumu uz Dzintaru prospektu Jūrmalā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu mājā. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka ar atklātu liesmu deg neapsaimniekota ēka 270 kvadrātmetru platībā. Šis paaugstinātās bīstamības ugunsgrēks lokalizēts plkst.5.04 un patlaban notiek tā dzēšanas darbi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji devās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, riepas, granulas, mēbeles, elektroinstalācijas vadi un plastmasas spainis, elektrības stabs, divi fotoradari, loga rāmis, siena, grīda, mājas jumts, kravas automašīna, sodrēji ēkas dūmvadā un divos gadījumos dega bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Palīdzot nelaimē nonākušiem cilvēkiem, vakar glābēji Engurē, Rosmes ielā no otrā stāva bēniņiem nocēla cilvēku, kam kļuvis slikti. Cietušais nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Pagājušajā diennaktī VUGD saņēma 40 izsaukumus. 17 no tiem bija uz ugunsgrēku dzēšanu, bet 19 uz glābšanas darbiem. Četri izsaukumi bija maldinājumi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu