Balcera trīs rezultatīvas piespēles sekmē «Barracuda» uzvaru AHL mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: theathletic.com

Latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers svētdien veica trīs rezultatīvas piespēles, kas palīdzēja viņa pārstāvētajai Sanhosē «Barracuda» komandai tikt pie uzvaras Amerikas Hokeja līgas (AHL) regulārā čempionāta mačā.

«Barracuda» savā laukumā ar 4:1 (0:0, 1:1, 3:0) apspēlēja Manitobas «Moose».

Abas komandas otrajā trešdaļā apmainījās vārtu guvumiem, bet noslēdzošajā periodā tieši latvietis asistēja visos trijos «Barracuda» vārtu guvumos, kas mājiniekiem ļāva nodrošināt uzvaru.

Balcers tika nosaukts par šīs spēles otro spožāko zvaigzni. Viņš šo maču noslēdza ar diviem metieniem pa vārtiem un pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Abas komandas turpat Sanhosē tikās arī sestdien, «Barracuda» hokejistiem piedzīvojot neveiksmi ar 2:5.

Balcers šosezon 12 spēlēs atzīmējies ar vieniem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -2. Latvietis savā AHL debijas sezonā ir komandas trešais rezultatīvākais hokejists.

Vēl vienā svētdienas mačā uzvaru izcīnījusi uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas «Penguins», kas izbraukumā ar 5:1 (2:0, 2:1, 1:0) apspēlēja bez aizsarga Kritofera Binduļa spēlējušo Hēršijas «Bears».

Bļugers šajā mačā metienus pa vārtiem neveica un dueli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu. Latviešu uzbrucējs šosezon 13 spēlēs guvis divus vārtus, veicis trīs rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +1.

Tikmēr vārtsargs Matīss Edmunds Kivlenieks palika uz rezervistu soliņa, kamēr viņa pārstāvētā Klīvlendas «Monsters» viesos ar 2:3 (1:0, 1:2, 0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Aiovas «Wild». Sestdien pret šo pašu pretinieku Kivlenieks ielaida sešus vārtus.

Līgas kopvērtējumā «Penguins» komanda ar 21 punktu 13 spēlēs ieņem pirmo vietu Atlantijas divīzijā, «Bears» ar 14 punktiem 15 spēlēs atrodas piektajā pozīcijā, bet vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas «Sound Tigers» ar 12 punktiem 13 dueļos ir septītā.

Toronto «Marlies», kuras pieteikumā ir uzbrucējs Mārtiņš Dzierkals, ar 22 punktiem 15 mačos ir pirmā Ziemeļu divīzijā un visā līgā, kamēr Centrālajā divīzijā «Monsters» ar 13 punktiem 12 cīņās ieņem ceturto pozīciju, bet Klusā okeāna divīzijas kopvērtējumā piektā ar 11 punktiem 12 mačos ir «Barracuda» vienība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu