«X Faktors» dalībnieki šovakar uzstāsies divas reizes

Apollo.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

Patriotu nedēļas ietvaros šovakar «X Faktora» pretendenti, kuri pārstāv teju visus Latvijas novadus, skatītājus priecēs ar diviem priekšnesumiem. Vispirms baudīsim pretendentu priekšnesumus latviskās noskaņās, savukārt otrajā uznācienā dzirdēsim jaunos talantus izpildām pasaulslavenu mūziķu skaņdarbus.

Vakaru atklās latviskā vokālā grupa «Latvian Voices» ar dziesmu «Piekūns skrien debesīs». Savukārt turpinājumā sekos pretendentu uznācieni – kā pirmā uz skatuves kāps Līga Rīdere, kura izpildīs grupas «Zodiaks» dziesmu «Taisnība», bet pēc tam sekos Edgara Kreiļa priekšnesums, kurā skatītāji tiks priecēti ar Dona dziesmu «Pēdējā vēstule».

Vakara turpinājumā Arturs Gruzdiņš skatītājus uzrunās ar Mirdzas Zīveres dziesmu «Zibsnī zvaigznes aiz Daugavas», savukārt «Tautumeitas» izvēlējušās izpildīt «Instrumentu» skaņdarbu «Zemeslodes», Alise Haijima pārsteigs ar grupas «Līvi» dziesmu «Dzelzsgriezējs», bet Adriana Miglāne dziedās Intara Busuļa dziesmu «Miglas rīts».

Otrajā uznācienā pretendenti izpildīs pasaulē slavenu mākslinieku hitus. Līga izvēlējusies izpildīt Eltona Džona «Your song», Edgars – Adeles «Set fire to rain», bet Arturs parādīs savu īsto būtību caur «Metallica» hitu «Whiskey in the Jar». Vakara gaitā «Tautumeitas» uzrunās ar Stinga «Desert Rose», Alise dziedās Vitnijas Hjūstones «I have nothing», bet Adriana – Džastina Timberleika «Can’t stop the feeling».

Kā ierasts, par visiem fināla sēriju pretendentiem varēs balsot, zvanot uz TV ekrānā redzamo telefona numuru. Tie divi pēdējie dalībnieki, kuri no skatītāju puses saņems visvājāko atbalstu, iegūs otru iespēju – izpildīt «glābējdziesmu» tādā secībā, kādā uzstājās. Pēc abu dalībnieku priekšnesuma savu gala vārdu par to, kuram no dalībniekiem jāturpina sava dalība šovā, pateiks žūrijas pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu