KHL čempione SKA sastāvā atgūst NHL iekļūt nespējušo Šipačovu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/Scanpix

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempione Sanktpēterburgas SKA sestdien oficiāli atguvusi uzbrucēju Vadimu Šipačovu, kurš nespēja nostiprināties Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībā Vegasas «Golden Knights».

Maijā Šipačovs noslēdza divu gadu līgumu ar jaunizveidoto NHL vienību, tomēr viņš galvenajā komandā nospēlēja vien trīs mačus un vēlāk bez atļaujas pameta tās Amerikas Hokeja līgā (NHL) spēlējošo fārmklubu. Līdz ar to ceturtdien Vegasas vienība pavēstīja, ka pārtraukusi līgumu ar 30 gadus veco Šipačovu, kurš uz visiem laikiem atvadījies no cerībām spēlēt NHL.

Šipačovs SKA komandā spēlēja jau iepriekš kopš 2013.gada, divreiz iegūstot Gagarina kausu. Pagājušajā KHL sezonā uzbrucējs regulārajā turnīrā 50 mačos tika pie 26 vārtiem un 50 rezultatīvām piespēlēm, esot trešais rezultatīvākais spēlētājs, bet izslēgšanas turnīrā viņš 17 cīņās iemeta četras ripas un izpildīja 15 rezultatīvas piespēles. Pirms tam viņš ārpus Krievijas nebija spēlējis.

Tikmēr Krievijas izlasē Šipačovs 2014.gadā kļuva par pasaules čempionu, bet 2015.gadā ieguva sudrabu, kamēr 2016. un 2017.gadā - bronzas. Turklāt pērn uzbrucējs bija sacensību rezultatīvākais hokejists.

SKA komanda šosezon ir ļoti izteikta KHL līdere, 31 mačā piedzīvojot tikai vienu zaudējumu pamatlaikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu