Komiķis Luijs C.K. apsūdzēts onanēšanā kolēģu priekšā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Lai cik sarkastisks un asprātīgs ir amerikāņu komiķis Luijs C.K. (Louis C.K.), arī viņš nonācis seksuāla rakstura skandāla krustugunīs. «The New York Times» ziņo, ka vairākas sievietes paziņojušas, ka komiķis esot viņu priekšā onanējis.

Rakstā minēts, ka Luijs (īstajā vārdā Louis Alberto Székely) esot onanējis divu citu sieviešu komiķu priekšā 2002. gadā, masturbējis arī runājot ar vienu no sievietēm pa telefonu 2003. gadā, un lūdzis, lai atļauj viņam onanēt kādas citas sievietes priekšā 2005. gadā.

Par šiem notikumiem izdevumam pavēstīja piecas sievietes - komiķu duets Deina Mina Gudmena (Dana Min Goodman) un Džūlia Volova (Julia Wolov), Rebeka Korija (Rebecca Corry), Ebija Šahnere (Abby Schachner) un Tiga Notaro (Tig Notaro).

Pirms publikācijas, sazinoties ar Luija pārstāvi, tika saņemta atbilde, ka 50 gadus vecais komiķis «uz jautājumiem neatbildēs».

Seksuālā vardarbība kļuvusi par aktuālu tēmu Holivudā pēc apsūdzībām producentam Hārvijam Vainstīnam par uzmākšanos sievietēm vairāku gadu garumā. Jautājums par seksuālu vardarbību aktualizējies arī citās jomās, tostarp mediju vidē un politikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu