Arēnā Rīga elegantie «Hurts»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

9. novembrī sava jaunākā albuma «Desire» (skat. recenziju) atbalsta koncertturnejas ietvaros Arēnā Rīga uzstāsies Mančestras grupa «Hurts». Koncertprogramma tradicionāli sastādīta tā, lai ietvertu gan jaunā ieraksta spilgtākos sacerējumus, gan jau labi zināmos un klausītāju iemīlētos trīs iepriekšējo albumu hitus.

««Hurts» solists Teo Hačkrafts un instrumentālā puse – Adams Andersons – stāsta: «To var salīdzināt ar labāko dziesmu izlasi. Dažas dziesmas mūsu repertuārā ir vismaz septiņus pēdējos gadus, bet mēs vēlamies iepazīstināt ļaudis arī ar jaunumiem. Tāpēc septiņām dziesmām jādodas projām un septiņām citām tās jāaizstāj. Iepriekšējā koncertturnejā novērojām, ka ļaudis pauž izteiktāktu sajūsmu par zināmajiem hitiem, tāpēc ka viņiem izveidojusies sava pieredze, atmiņas saistībā ar tiem. Taču jaunās dziesmas nāk ar jaunām sajūtām un piedzīvojumiem. Mēs lepojamies, ka vienmēr cenšamies sniegt iespējami labāko koncertu, kādu vien spējam. Mēs tiešām smagi strādājam pie tā. Tā ir nozīmīga mūsu grupas daļa.»

Tā būs līdz šim iespaidīgākā «Hurts» turneja, kas sevī ietver vismaz 29 datumus Lielbritānijā, Somijā, Baltijas valstīs, Baltkrievijā, Vācijā, Čehijā, Slovākijā, Polijā, Ukrainā, Austrijā, Itālijā, Šveicē, Nīderlandē un Krievijā.

Kā informēts agrāk, pirms «Hurts» uzstāsies lietuviešu grupa «Deeper Upper», kas šo iespēju ieguva vairāk nekā 30 grupu atlasē, ko veica Baltijas mūzikas industrijas profesionāļi, bobe.me un «Hurts» menedžments.

Paredzētā vakara gaita

18:30 tiek vērtas Arēnas Rīga durvis

19:30 Deeper Upper

20:30 Hurts

Biļetes vēl nopērkamas visās «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu