Singapūrā sācies konkurss «Ms.Top of the World Plus Size»! Iepazīsti Latvijas pārstāvi!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes attēls

No 8. - 13.novembrim, Singapūrā, norisināsies starptautiskais skaistuma konkurss «Ms.Top of the World Plus Size 2017», kuru rīko uzņēmēja, skaistuma konkursu organizatore Kristīne Lindenblate. Šogad Latviju apaļīgajām skaistulēm paredzētajā konkursā pārstāv restorāna «Felicita» īpašniece Viktorija Brovūna, kura jau no vasaras nopietni gatavojas valsts pārstāvēšanai. Šis ir otrais Viktorijas mēģinājums uzvarēt tieši šajā skaistuma konkursā, pirms gada, kad «Ms. Top of the World Plus Size» norisinājās Latvijā, Viktorija pārstāvēja Baltijas valstis, toties gods pārstāvēt Latviju tika uzticēts, valsts populārākajai lielo izmēru modelei Tatjanai Mackevičai. Iepazīsti šī gada Latvijas pārstāvi Viktoriju Brovūnu!

Foto: Publicitātes attēls

Kā izlēmi atkārtoti pieteikties skaistuma konkursam?

Saņēmu piedāvājumu un piekritu piedalīties. Esmu par sevi pārliecināta persona, man var uzticēt izpildīt šādu misiju. Kāpēc piekritu? Man ir ko parādīt pasaulei, lepojos ar savu izskatu, un iesaku katrai sievietei mīlēt sevi.

Kāds ir tavs mērķis? Ko vēlies iegūt no konkursa?

Šogad svinot savu jubileju plānoju braucienu uz Arābu Emirātiem, nu tā ir sakārtojies, ka braukšu uz Singapūru. Pagājušajā gadā sapratu, ka kontakti, iepazīšanās, komunikācija ar dažādu valstu skaistulēm ir fantastiski laba lieta. Mērķis: baudīt notiekošo!

Vai uzskati, ka tas ir godīgi, ka tev ir iespēja otrreiz piedalīties tajā pašā konkursā, varbūt plāno arī pēc gada piedalīties un pārstāvēt, teiksim, Eiropu?

Neredzu neko negodīgu! Pirmo reizi pārstāvēju Baltijas valstis, šoreiz Latviju, varbūt kādreiz pārstāvēšu vēl citu valsti! Dzīve rādīs!

Kā norisinās gatavošanas process? Salīdzinot ar pirmo reizi, kas ir mainījies?

Gatavojos visu vasaru. Man patīk visu plānot laicīgi. Tagad varu teikt, ka konkursam esmu gatava.... tik čemodāns vēl nav sakārtots. Pēc pirmās reizes skaistuma konkursā mainījās mana uztvere, tagad uz konkursu skatos citām acīm. Gribu būt viena no uzvarētājām!

Foto: Publicitātes attēls

Vai šādi konkursi bija tavs bērnības sapnis?

Nekad nesapņoju piedalīties skaistuma konkursos. Skolā piedalījos modes skatēs. Atceros ar skolas biedrenēm braucām pa pilsētām un rādījām savus pašdarinātos tērpus. Tajā laikā sapņoju par kāzām un bērniem!

Skaistuma konkursos liela uzmanība tiek pievērsta ārējam veidolam, vai tev nešķiet, ka šāda veida konkursi motivē sievietes kļūt ārišķīgām un nepievērst tik lielu uzmanību iekšējām vērtībām kā ārējām?

Šajā konkursā ir svarīgs gan ārējais izskats, gan iekšējā pasaule. Konkurss norisinās vairākas dienas, kuru laikā tu rādi savu talantu, stāsti par savu tēvzemi, vai valsti, kuru pārstāvi. Konkursa laikā tu pilnīgi un absolūti prezentē savu iekšējo un ārējo ES. Tāpēc zinu, ar izskatu ir par maz, jābūt kam vairāk.

Kas tavuprāt ir skaistums? Vai uzskati, ka esi skaista?

Viss, kas saistīts ar sievieti ir skaistums. Esmu skaista, kā jebkura cita sieviete!

Foto: Publicitātes attēls

Tev ir attiecības, vai mīļotais neizjūt greizsirdību, zinot, ka brauksi uz skaistuma konkursu, kur noteikti tev netrūks kungu uzmanības?!

Precējusies neesmu, bet ar savu bērnu tēvu esmu kopā 11 gadus. Man ir paveicies, ka man blakus ir tik saprotošs cilvēks. Visu, ko es daru, es daru pati un pēc savas gribas, bet mīļotais mani atbalsta un ļauj izpausties. Mēs uzticamies viens otram.

Kā tu domā, skaistums dzīvē palīdz vai tieši otrādi – traucē?

Galvenais ir būt un palikt cilvēkam, darīt skaistas lietas. Skaistums jāparāda darbos un tad tas būs labs palīgs ikvienam.

Vai tu ievēro diētas?

Nē, diētas neievēroju, bet sekoju līdz uzturam.

Cik ilgs laiks tev nepieciešams pie spoguļa, lai būtu gatava iziet no mājas?

Atkarīgs no situācijas. Varu zibenīgi sataisīties, varu arī teju visu dienu grozīties ap spoguli.

Foto: Publicitātes attēls

Raksturo sevi!

Esmu persona ar spēcīgu raksturu, turklāt, ne visai vieglu. Esmu ugunīga. Bieži esmu nopietna un domīga. Man patīk dāvināt dāvanas. Neciešu melus un meļus jūtu pa gabalu. Piemīt ezotēriskās spējas. (Smejas). Man ir ļoti labi attīstīta intuīcija. Sabiedriska!

Kāds ir tavs dzīves moto?

Katrs pats savas laimes kalējs!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu