Andrea Bočelli saraudina Ledus pili

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars / TVNET

Itāļu tenors Andrea Bočelli Latvijas klausītājam ir labi pazīstams - 2009. gadā viņš pulcēja pilnu Mežaparka Lielo estrādi, liekot «classical crossover» cienītājiem nobirdināt ne vienu vien asariņu. Un arī otrdienas vakarā mūsu Ledus pilī, Arēnā Rīga, netrūka patiesi aizkustinātu cilvēku.

Mūsu klausītājus acīmredzami uzrunā šā 59 gadus vecā kunga balss siltums, viņa emocionalitāte, pārliecība, viņa personiskās traģēdijas stāsta apzināšanās (12 gadu vecumā Andrea zaudēja redzi). Koncertā Rīgā Itālijas tenors izpildīja Džuzepes Verdi, Džakomo Pučīni un citu operas dižgaru ārijas, kā arī kompozīcijas no vairākiem saviem albumiem.

Kā īpašās viešņas koncertā uzstājās dziedātājas Marija Aleida (soprāns) un Ilārija Della Bidia, kā arī viesmūziķi - ģitāristu duets CARisMA. Koncertā piedalījās Kauņas Valsts koris un Lietuvas Valsts simfoniskais orķestris itāļu diriģenta Marčello Rotas vadībā. Aplūko foto no koncerta!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu