Rīgā astotais kinofestivāls «Spektrs»

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Filmas plakāts

Kinoteātrī «Kino Citadele» no 6. novembra līdz 12. novembrim norisināsies astotais kinofestivāls «Spektrs», kura programmā iekļautas deviņas filmas, informē festivāla direktors Sergejs Musatovs.

Astotajā festivāla programmā iekļauta režisora Deiva Makkarija filma «Brigsby Bear», Džordža Klūnija «Suburbicon», Neitana Morlando «Mean Dreams», Joahima Trīra «Thelma», Keitas un Lauras Malaviju «Woodshock», Serdžio G. Sančeza «Marrowbone», Korālijas Fargo «Revenge», Meta Spaisera «Ingrid Goes West» un Vudija Alena «Wonder Wheel».

Musatovs norādīja, ka šī uz nenoteiktu laiku uzskatāma par pēdējo festivāla «Spektrs» programmu. «Iedvesmojoties no sava elka Kventina Tarantino, kinofestivāla organizatori vēlas pārsteigt skatītājus ar desmit jaudīgiem un pārdomātiem festivāliem, tāpēc nākamos divus atliks uz vēlāku laiku, lai īstajā brīdī triumfāli atgrieztos ar patiešām izcilu kino,» pauda Musatovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu