Ameriks neredz iemeslu, kāpēc «Saskaņa» nevarētu darboties Saeimas valdošajā koalīcijā

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Partijas «Gods kalpot Rīgai» (GKR) vadītājs Andris Ameriks neredz iemeslu, kāpēc politiskais spēks «Saskaņa» nevarētu darboties valdošajā koalīcijā, nevis Saeimas opozīcijā.

GKR šodien kongresā lēma pilnvarot politiskā spēka valdi sarunām ar reģionālām partijām par iespēju sadarboties, startējot 13.Saeimas vēlēšanās. Pašvaldībā GKR līdz šim cieši sadarbojusies ar partiju «Saskaņa». Abi politiskie spēki veidoja vienotu sarakstu vasarā notikušajās Rīgas domes vēlēšanās, un arī iepriekšējām Saeimas vēlēšanām GKR deleģēja savus pārstāvjus «Saskaņas» sarakstam.

Taujāts, vai, nokļūstot Saeimā, GKR plāno sadarboties ar «Saskaņu», Ameriks norādīja ir pārspīlēti baidīt vēlētājus ar «Saskaņu». Šis politiskais spēks ir Rīgas vadībā, un Rīgas pašvaldībā darbs notiekot konstruktīvi un daudzas lietas esot paveiktas, piebilda politiķis.

Viņš arī sacīja, ka neredz iemeslus, kāpēc «Saskaņa» nevarētu būt pozīcijā, nevis opozīcijā arī parlamentā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu