Džastins Bībers un Selēna Gomesa atkal kopā?

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Vida Press

Novembra sākumā bulvārpresē parādījās ziņas, ka pēc 10 mēnešu ilgām attiecībām amerikāņu dziedātāja Selēna Gomesa izšķīrusies no drauga - repera «The Weeknd». Neilgi pēc ziņām par šķiršanos tīmeklī parādījās vairākas bildēs, kurās redzams, ka Selēna daudz laika pavada kopā ar savu bijušo draugu - dziedātāju Džastinu Bīberu.

Vērīgie paparaci uzņēmuši vairākas fotogrāfijas, kurās Selēna Gomesa redzama kopā ar dziedātāju Džastinu Bīberu. Abi kopīgi apmeklē dažādus pasākumus, kā arī brīvo laiku pavada, braukājot ar velosipēdiem un pastaigājoties pa Losandželosas ielām.

Lai arī ne Gomesa, ne Bībers oficiāli nav apstiprinājuši, ka abus saista romantiskas attiecības, attēlos redzams, ka pāris izbauda viens otra sabiedrību, labi pavadot laiku.

Bībers un Gomesa sāka satikties 2011. gadā, tomēr abi jau vairākkārt šķīrušies un atkal sagājuši kopā. Džastins intervijās nekad nav slēpis, ka Selēna bijusi viņa pirmā lielā mīlestība.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu