Heart Wood - 2018. gada tonis sienām un interjeram

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kamēr rudens grezno koku lapas košos toņos, ir vērts padomāt arī par krāsām jūsu mājoklī! Vai tumšajā laikā gribat, lai mājās noskaņa būtu gaiša, silta un nomierinoša? Vai esat domājuši, kāda būtu piemērotākā krāsa sienām vai citiem interjera elementiem, lai tie izskatītos vienlaikus dabiski un moderni? Lasiet šo rakstu, lai uzzinātu, kā Sadolin 2018. gada krāsa - Heart Wood tonis – spēj iederēties jūsu interjerā!

Krāsa sienām

Izvēlieties koka sirds-krāsu!

Ikdienā krāsas ir tās, kas spēj būtiski ietekmēt noskaņojumu, īpaši atrodoties telpās. Gada tumšajā laikā ir vērts padomāt par iedvesmojošāku un gaišāku interjeru, kas radīs siltu un mājīgu atmosfēru. Labākam noskaņojumam, kā arī, tuvojoties gada nogalei, apņemieties padarīt vidi sev apkārt patīkamāku, izvēloties 2018. gada krāsu Heart Wood jeb kodolkoksnes toni!

www.sadolin.lv

Piemērotākā krāsa sienām

Ņemot vērā to, ka galvenais noskaņu veidojošais faktors interjerā ir sienu krāsa, Sadolin Heart Wood tonis ir īpaši piemērots sienu krāsošanai gan praktiskā, gan arī vizuālā ziņā. Tomēr ņemiet vērā, ka viena un tā pati krāsa dažādās telpās var izskatīties pavisam atšķirīgi. Svarīgs faktors ir telpas izvietojums (dienvidu, rietumu, ziemeļu vai austrumu puse), kas arī nosaka, kāda gaisma, silta vai vēsa, caur logu ieplūdīs.

Lai viegli tiktu galā ar šīm situācijām, ir būtiski izvēlēties piemērotu un kvalitatīvu krāsu, kā arī konsultēties ar profesionāļiem, kas palīdzēs pieņemt pareizo lēmumu. Jūsu izvēlētajai krāsai ir jābūt:

  • viegli uzklājamai;
  • noturīgai;
  • atbilstošai attiecīgajai telpai un virsmai;
  • izvēlētai piemērotā tonī.

Kā izvēlēties īsto toni?

Bieži vien var šķist, ka toņa izvēle ir patīkamākā remonta nodarbe, taču perfektā toņa meklējums var izrādīties patiesi laikietilpīgs.. Krāsu palete mūsdienās ir tik plaša, ka izvēlēties īsto toni nebūt nav viegli. Var gadīties, ka nopirkto krāsu uzklājot uz virsmas, ieraudzīsiet jau it kā citu toni. Kā no tā izvairīties?

Atcerieties, ka krāsa sienām, kurā dominē siltie toņi, vizuāli telpu padarīs mazāku, bet vēsie toņi savukārt sienas «attālinās», radot plašuma sajūtu.

Lai nekļūdīgi pieņemtu lēmumu ar pirmo reizi, Sadolin iepazīstina ar jaunākām tendencēm un veidiem, kā krāsu kombinācijas spēj radīt siltumu un mājīgumu mājokļa telpu sienās!

Izvēlies dabas toņu paleti!

Vai zinājāt, ka nākamajā gadā modē ir viss dabiskais? Viens no tiem ir arī kodolkoksnes tonis, kas lieliski izskatīsies gan ar košiem, gan neitrāliem toņiem. Heart Wood tonis būs īstā izvēle, ja jūs vēlaties radīt:

  • mājīgu un omulīgu atmosfēru;
  • mieru un harmoniju;
  • romantisku un rotaļīgu gaisotni;
  • iedvesmojošu un radošu vidi.

www.sadolin.lv

Foto: Sadolin

Šis tonis ir izvēlēts par Sadolin Gada Krāsu 2018, sekojot pasaules tendencēm gan dizainā, gan dzīvesveidā, kas mudina būt dabiskākiem un harmoniskākiem. Šī tiekšanās tuvāk dabai novērojama arī interjera iekārtošanas tendencēs.Vai vēlaties uzzināt, kā kodolkoksnes tonis iederēsies arī jūsu mājoklī?

Kā toni iekļaut dizainā?

Heart Wood toni mēdz dēvēt par «pieaugušo rozā» un raksturo kā maigu toni, kas rada siltu, mierīgu un harmonisku noskaņu. Pretēji ikdienas steigai un rutīnai, tas meklē saskaņu starp prāta un dvēseles stāvokli.

www.sadolin.lv

Tieši tāpēc, kombinācijās Heart Wood tonis lieliski saskanēs ar:

  • brūniem toņiem;
  • pasteļtoņiem;
  • košiem, piesātinātiem toņiem.

Tā kā tonim raksturīga silta noskaņa, tas vislabāk iederēsies iekštelpās, taču interesanti izskatīsies arī, piemēram, verandā.

Heart Wood toņa spēks atsvaidzinās jūsu sienas:

  • viesistabā;
  • guļamistabā;
  • ēdamistabā;
  • gaiteņos un foajē;
  • verandās un atpūtas telpās.

Kad telpas ir izvēlētas, var rasties jautājums, kā krāsa mijiedarbosies ar virsmu un apkārtējo interjeru?

Kādai virsmai izvēlēties Heart Wood toni?

Kodolkoksnes tonis būs piemērots gan koka virsmām, gan āra fasādēm un mēbelēm. Lai arī maigais tonis ir nomierinošs, tas nodrošinās savstarpēju mijiedarbību arī ar košākajām krāsām. Piemēram, izmantojiet Heart Wood toni, noklājot koka līstes maigā, bet parējos laukumus – košākā tonī, lai padarītu interjeru daudzveidīgāku. Vai arī, kombinējot Heart Wood toni ar tirkīzzilo, jūs radīsiet jūras ūdens un piekrastes noskaņu. Zemes un zilie toņi radīs dzīvu dabas efektu, taču gaišie toņi ienesīs papildu gaismu jūsu mājokli!

Iekāpiet krāsu karuselī!

Vai zināt, kādās proporcijās un formās kombinēt izvēlētos toņus? Tā ir Jūsu izvēle, taču noderēs daži ieteikumi, kas ļaus jūsu sienām atdzīvoties un izcelties. Šobrīd moderni ir izmantot šauras vertikālas līnijas un horizontālus atdalījumus, kas padarīs sienas vizuāli plašākas. Bērnu istabām un radošai atmosfērai var attiecīgajā tonī veidot arī trafaretus. Ieklājiet vertikālas un horizontālas līnijas Heart Wood tonī vai arī izceliet sienas izcēlumus un nišas!

Iekrāsojiet māju sajūtu!

Iekšdarbu krāsas un atbilstošie toņi no Sadolin ļaus jums atrast savu ideālo 2018.gada kombināciju! Radiet līdzsvaru jūsu izvēlētajā telpā ar pāreju efektu, ko sniedz kodolkoksnes tonis! Romantiskais tumši sarkanais patīkami kontrastēs ar maigi rozā Heart Wood krāsu.

Iekrāsojiet māju sajūtu!

Foto: Publicitātes foto

Krāsu terapija ar Sadolin!

Sadolin Gada Krāsa 2018 var kļūt par jūsu mājokļa akcentu kopā ar plašo krāsu piedāvājumu! Noturīgas krāsu toņi kokam, sienām un citām virsmām ļaus jums sajust dabas mieru un spēku. Heart Wood tonis jeb gaišs sārtā un kakao toņa apvienojums būs lieliska atpūta prātam un sirdij, pavadot laiku turpat - jūsu mājās.

Sadolin produktu klāsts piedāvās nepieciešamāko jūsu vajadzībām:

  • krāsas iekšdarbiem;
  • krāsas āra darbiem;
  • lakas;
  • līdzekļus virsmas gatavošanai.

Mūsu speciālisti palīdzēs izvēlēties nepieciešamo krāsu un toni jūsu vajadzībām! Iekrāsojiet māju sajūtu, un ļaujieties 2018. gada Krāsas iedvesmai!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Uz augšu