Šeila nolēmusi savu sunīti barot ar kukaiņiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram/vanagseila

Modes māksliniece Šeila, kura ikdienā sevi sauc par svaigēdāju, arī savu Stafordšīras terjeru meitenīti Rāmu pieradinājusi pie vegāniska dzīvesveida, tomēr tagad kolorītā būtne vēlas veikt eksperimentu sava mājas mīluļa ēdienkartē.

Kā vēsts izdevums «Vakara Ziņas», Šeila atklājusi, ka viņas iemīļotā suņu barības firma ražo pārtiku ar kukaiņu proteīniem.

«Dzīvas būtnes lietot nav humāni, bet kukaiņi, manuprāt, ir mazāk intelektuāli, jo tomēr viņiem ir mazākas smadzenes nekā, piemēram, gotiņām. Īstenībā tas ir kičīgi. Rāma kādu laiku varēs pakoķetēt ar kādu blusiņu un odu,» izdevumam stāsta Šeila.

Jau vēstīts, ka savulaik mākslinieces suņa dēļ izcēlās liels skandāls un pat tika veikta speciālistu pārbaude, lai noskaidrotu, kādos apstākļos dzīvo Rāma, tomēr pati Šeila atzīst, ka viņas kucīte ir ļoti aktīvs, gudrs un paklausīgs mājas mīlulis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu