Pārdodot lietotu Bugatti, tā īpašnieks nopelnīs vismaz miljonu

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kāds Bugatti Chiron īpašnieks, kurš jau tā, visticamāk, nav trūcīgs, drīzumā kļūs vēl turīgāks, jo ir nodevis pārdošanai savu nedaudz lietoto auto.

Lietotu, taču ekskluzīvu superautomobiļu pārdošanas uzņēmums Romans International no Sarejas (Lielbritānijā) ir pieņēmis tirdzniecībā pavisam nedaudz lietotu Chiron, kura odometrs līdz šim uzskaitījis vien 1000 jūdzes jeb aptuveni 1600 kilometrus.

Kamēr vairums jauno automobiļu zaudē vērtību uzreiz pēc izbraukšanas no salona, šā Chiron vērtība ir ievērojami palielinājusies - no sākotnējiem 2,5 miljoniem sterliņu (2,85 miljoni eiro) mārciņu līdz 3,6 miljoniem (4,11 miljoni eiro). Tas nozīmē, ka šā automobiļa, kas ir pirmais lietotais Chiron Lielbritānijā, saimnieks ir īstenojis bezgala izdevīgu pirkšanas-pārdošanas darījumu, kā rezultātā nopelnīs 1,1 miljonu mārciņu jeb 1,26 miljonus eiro.

Melnais Chiron, kurš nonācis Romans International salonā, ir viens no pirmajiem eksemplāriem, ko Volkswgen koncernā ietilpstošā franču kompānija piegādāja Lielbritānijā. Būtiski, ka kopumā nākamajos desmit gados Bugatti izlaidīs tikai 500 Chiron eksemplārus.

Bugatti Chiron jau tā ir jaudīgākais, ātrākais un dārgākais sērijveida ielas auto. Taču konkrētā auto īpašniekam ar to bijis par maz. Tādēļ pasūtīšanas brīdī viņš izvēlējies auto individualizēt ar īpašu ādas un oglekļa šķiedras salona apdari par 53 tūkstošiem mārciņu, kā arī uzstādīt oglekļa šķiedras sēdekļus ļoti labi aprīkotas Ford Fiesta vērtībā - par 16 tūkstošiem mārciņu.

4,11 miljoni eiro par automobili, turklāt lietotu, ir milzīga naudas summa. Dažam pat varētu šķist neadekvāti augsta. Tomēr jādomā, ka pircējs ilgi nebūs jāgaida, un autosalona direktoram Tomam Jakonelli ir skaidrojums, kāpēc. Proti, kaut arī visi Chiron vēl nav pārdoti, mašīnas pasūtīšana šodien nozīmē, ka auto tiks piegādāts tikai pēc trim vai pat četriem gadiem. Izvēloties iegādāties mazlietotu spēkratu, rindu var apsteigt, taču par to attiecīgi jāsamaksā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu