Raudu, ieraugot autiņbiksīšu reklāmu! Jurim Milleram liegts tikties ar gadu veco dēlu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Pasākumu producents Juris Millers nācis klajā ar paziņojumu - viņš ir tēvs gadu vecam dēlam, ar kuru viņam aizliegts tikties.

Kā vēsta izdevums «Privātā Dzīve», Millera dēls Rūdolfs Juris Trēziņš piedzima pērnā gada 20. augustā, bet savu bioloģisko tēvu viņš ir saticis tikai vienreiz dzīvē - trīs dienas pēc piedzimšanas.

Millers izdevumam stāsta, ka bērna māte Māra Trēziņa gaidību laikā dzīvoja kopā ar citu sievieti un pēc bērna piedzimšanas uzstāja, ka bērnam būs divas mātes, tiesas ceļā panākot to, ka Juris oficiāli nekur netiek minēts kā Rūdolfa Jura tēvs.

Izdevumam pazīstamais producents stāsta, ka tikai šā gada jūlijā viņš veicis DNS testu, kas apstiprināja, ka Rūdolfs Juris ir viņa bioloģiskais dēls. Lai arī tiesas spriedumā viņš tikai tagad atzīts par tēvu, bērna māte izvairās no komunikācijas ar Milleru un tiesā iesniegusi apelācijas sūdzību.

«Zinu, ka mani uzskata par cilvēku - tanku, kas gatavs iet pāri visam, taču iekšēji jūtos tik salauzts, ka raudu, pat televīzijā ieraugot autiņbiksīšu reklāmu,» izdevumam atklāj pazīstamais producents. «Ja es negribētu par viņu rūpēties, tā būtu cita lieta, taču man bērns nozīmē visu! Bet viņa māte nepamatoti domā, ka es bērnam varētu nodarīt ko sliktu.»

Bērna māte no komentāriem atturas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu