Mošķu ballītē grupas «Rīgas Modes» fani iztukšo 70 šampanieša pudeles

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publiciātes foto

Naktī, kad pulksteņa rādītāju pagrieza stundu atpakaļ, iegūstot papildu stundu, ko pavadīt ballējoties, slavens šampanieša zīmols sarīko grandiozu ballīti gaumīgai Halovīna svinēšanai - Yelloween. K.K. fon Stricka villu apmeklēja ap 200 cilvēku, lai atpūstos kopā ar modelēm, stilistiem, blogeriem un dizaineriem.

Saviesīgās dzīves baudītāju vidū bija Agnija Grigule, Betija Sadauska, Diāna Peitone, Svetlana Ļova, Marina Dorošenko, Anna Čapjolkina, Nikola Osipova, Aļona Grevcova, Sergejs Hatanzeiskis, Jaroslavs Barišņikovs un Māra Sleja, Jeļena Gricuka.

Viesi ieradās ne tikai, lai nobaudītu Veuve Clicquot šampanieti, bet arī noklausītos tīņu iemīļotās grupas «Rīgas Modes» koncertu un izdejotos DJ Aspirīna spēlētās mūzikas pavadījumā. Yelloween laikā tika izdzertas 70 sampanieša pudeles.

Šī Halovīna laikā Yelloween tiks svinēts Losandželosā, Ņujorkā, Lasvegasā, Parīzē, Londonā un citur, apvienojot dzīves baudītājus visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu