Seriālam «Svešā seja» pievienojas divi jauni varoņi

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 publicitātes foto

«TV3» jaunā seriāla «Svešā seja» aktieru loks ir palicis vēl kuplāks, jo komandas sastāvam ir pievienojušies Liepājas teātra aktieri Sandis Pēcis un Samira Adgezalova, informē «All Media Baltics».

No 31. oktobra seriālā «Svešā seja» redzams jauns varonis – Arta draugs Lauris Lejnieks, kuru atveido Pēcis. Bārmenis un uzņēmējs Lauris, kurš tiks ierauts Muižnieku ģimenes intrigās, ir komunikabls un draudzīgs, un nemēdz ilgi pārdzīvot par notikušo, piemēram, dzīvot pagātnē – viņš tā vietā nopurinās un iet tālāk pretī jauniem izaicinājumiem. Dzīvi uztver kā piedzīvojumu. Nauda viņam viegli nāk un iet. Ir lētticīgs, uzticas cilvēkiem un bieži vien tiek piekrāpts, tomēr nezaudē ticību labajam.

Savukārt no 1. novembra skatītājus sagaida tikšanās ar Karīnu Markeviču, kuras tēlā iejūtas Adgezalova. Karīna ir sanitāre Muižnieku klīnikā, kur strādā jau 5 gadus. Kad tur pirms 2 gadiem sākusi strādāt Madara, abas sadraudzējušās, jo atklājušas, ka viņām ir daudz kopīga – abas nāk no vienkāršām ģimenēm un bagāto Muižnieku un pacientu vidū meklējušas radniecīgu dvēseli.

Jau vēstīts, ka seriāls darba dienu vakaros aizstājis skatītāju iemīļoto «UgunsGrēku», kurš noslēdzās 19. maijā. 17 sezonu laikā tika uzfilmētas vairāk nekā 1200 sērijas, kurās piedalījušies teju 200 aktieri.

«Svešās sejas» veidotāji ir pieredzes bagātā «UgunsGrēka», «Ēnu spēļu» un citu seriālu režisore Inta Gorodecka, producente Baiba Saleniece un scenārija autore Gunta Kalniņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu