Agnese Zeltiņa nogurusi no darba teātrī un atpūšas Dubaijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Deinants/Fotocentrs/Izrāde «Kam no Vilka kundzes bail?»

Aktrise un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (45) kārtējo reizi devusies atpūtā uz Apvienoto Arābu Emirātu grezno pilsētu Dubaiju.

«Man to tik ļoti vajadzēja! Silts laiks, ūdens un saule. Mēģinājumi divu mēnešu garumā, pat sestdienās un svētdienās, stress, negulētas naktis – tas viss ir atmaksājies. Priecīgu Halovīnu visiem!» 31. oktobrī publiskoto fotogrāfiju komentē māksliniece.

Aktrise savai atpūtai viesnīcas un SPA baseinā bija izvēlējusies dzeltenu peldkostīmu, ļaujot saviem blondajiem matiem brīvi peldēt ūdenī.

Kā jau ziņots, Zeltiņa 10. oktobrī atgriezās uz «Dailes» teātra skatuves ar galveno lomu jaunā režisora Toma Treiņa debijas izrādē «Kam no Vilka kundzes bail?».

Attiecību drāma stāsta par laulātu pāri Martu un Džordžu, kuri spēlē bīstamas emocionālas spēles. Kad pēc viesībām viņiem uz dzērienu pievienojas otrs precēts pāris, izrādās, ka Martas un Džordža laulība ir uz sabrukuma robežas.

Pazemojošos pārmetumos un agresīvā izsmieklā atklājas viss attiecību rūgtums un pieviltās cerības. Taču nav jau tā, ka otra pāra, Nika un viņa Dārguma, laulībā viss būtu ideāli. Pamazām sagraujot pašu izlolotās ilūzijas un atgriežoties pie sāpīgi neērtās realitātes, viņiem visiem kopā jāpārdzīvo šī «Valpurģu nakts» un eksorcisma rituālā jāizdzen no sevis dziļi slēptie dēmoni.

Jauniestudējumā Martas lomā ir Agnese Zeltiņa, Džordža loma uzticēta Ivaram Auziņam, Elīna Avotiņa atveido Dārgumu, bet Andris Bulis izrādē ir Niks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu