Dagmāra Legante atbalsta mākslīgu jaunības saglabāšanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/dadalove/

TV raidījumu vadītāja Dagmāra Legante (39), kura sociālajā tīklā «Instagram» piesaka sevi arī kā dvēseli, sievieti, sievu, māti, mākslinieci, dzīves mīlētāju, fotogrāfi un sapņotāju, Latvijas Radio 5 jeb pieci.lv raidījumā «Portrets» atklāja, ka nebūt neiebilst pret dažādām manipulācijām, kas domātas izskata uzlabošanai.

«Man liekas, kamēr tu vēl izskaties pats pēc sevis, visādas injekcijas, masāžas, liftinga procedūras – es esmu par! Kāpēc nē? Man liekas, ka problēma sākas, kad tu pārspīlē. Kad lūpas ir lielākas par tavu seju, kad krūtis ir tik lielas, ka tu neredzi sev kājas. Tad man liekas tu paliec smieklīgs,» sarunā ar Kristīni Komarovsku pastāstīja Legante.

Viņa atklāja, ka vēlētos novecot skaisti: «Gribētos, lai mans ķermenis pēc iespējas ilgāk dara to, ko es gribu, lai man prāts dara to, ko es gribu. Lai es varētu pastaigāt, paskriet – nu un kas, ka 100 gadi jau. Lai ir tā dzīvība iekšā. [..] Varbūt tāpēc arī vairāk gribās, nu, tā kā uz to veselīgo pusi iet, jo sāc saprast, ka nav vienalga, ko tu ēd, un nav vienalga vai tu sporto vai nesporto vai kusties vismaz. Ja tu beigsi kustēties, gan tiešā gan pārnestā nozīmē, tad ir viss.»

Kā zināms, Legante pēdējos gados Latvijā vislabāk pazīstama ar LTV1 muzikālā šova «Mana dziesma» vadīšanu. Tajā Intars Rešetins un Dagmāra Legante savās komandās aicināja sabiedrībā zināmus cilvēkus, lai aizraujošā spēlē atklātu savas patiesās zināšanas par Latvijas mūzikas dižgariem un skatītājiem atklātu jaunus un, iespējams, piemirstus faktus par Latvijas atmodas laika dziesmām un to radītājiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu