Judins saņēmis Šlesera atteikumu «satikties un izrunāt lietas»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

«Oligarhu lietas» parlamentārās izmeklēšanas komisijas loceklis Andrejs Judins (Par!/V) piekritis savulaik oligarhu lietā iesaistītā bijušā politiķa Aināra Šlesera piedāvājumam satikties, taču saņēmis atteikumu.

Judins sociālajā tīklā «twitter» raksta, ka piekritis Šlesera piedāvājumam satikties, tomēr saņēmis atteikumu. Dienas laikā viņa publiski paustā vēlme satikties «bija kaut kur pazudusi».

«Šlesera aicinājums satikties un izrunāt lietas bez žurnālistu klātbūtnes acīmredzami bija tikpat tukšs PR gājiens kā viss pārējais viņa šovs,» raksta Judins.

Jau ziņots, ka Šlesers vakar bija uzaicināts uz «oligarhu lietas» parlamentārās izmeklēšanas komisijas sēdi, kur viņam viskarstākā diskusija izcēlās tieši ar Judinu, kurš vēlējās saņemt skaidras atbildes par konkrētiem darījumiem, kas minēti oligarhu lietā.

Tā vietā Šlesers, piemēram, norādīja, ka esot gatavs ar deputātu «kādā viesnīcā» apspriesties par Judina pārstāvētas partijas «Vienotība» finansējuma skandāliem, kas presē apzīmēti kā «tumbočkas lieta» un «Rēzeknes burtnīciņas». Šlesers aicināja tiesībsargājošās iestādes vēlreiz pievērsties šī jautājuma pētīšanai.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu