Ar kokteiļiem un alternatīva stila modes skati tiek svinēts Rīgas modes nedēļas noslēgums

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

28.oktobrī noslēdzās 27.Rīgas modes nedēļa, kurā varēja iepazīties ar modes tendencēm, kuras būs aktuālas 2018.gada pavasara/vasaras sezonā. Šogad beidzoties skatēm viesiem bija iespēja apmeklēt trīs oficiālās ballītes – zīmola «One Wolf» ballīti, Rīgas modes nedēļas oficiālo noslēguma ballīti, kā arī «Aperitivo Moment» ballīti, kurā modes mīļotājiem bija iespēja vēl mazliet «pamieloties» ar modi.

«Aperitivo Moment» ballītē viesi varēja baudīt Krievijas jaunās dizaineres Angel A radītos tērpus, kuri bija tik atšķirīgi no visa Rīgas modes nedēļas ietvaros redzētā, ka spēja pārsteigt ikvienu apmeklētāju.

Tērpi tika demonstrēti ar dejas elementu palīdzību, tāpat modelēm bija uzkrāsots melns grims, izveidotas mežonīgas frizūras un no to kustībām starojās agresija.

Skaistie tumšajos toņos ieturētie apģērbi neatstāja vienaldzīgu nevienu, skatei beidzoties teju ikviens viesis devās iepazīties ar gados jauno dizaineri, lai izteiktu komplimentus.

Daudzi izteica nožēlu, ka jaunajai māksliniecei nebija dota iespēja demonstrēt savu veikumu uz «mēles» oficiālajā Rīgas modes nedēļas zālē, jo tā vēl labāk būtu nolasāms dejas, kustību un apģērba sniegtais ziņojums, ko mazā telpa un cilvēku pūlis traucēja pilnvērtīgi nolasīt.

Pēc skates modes eksperti turpināja nodoties saviesīgām sarunām, baudīja «Martini» atspirdzinošos kokteiļus, kā arī fotografējās uz īpaša motorollera.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu