Fani satraukti par «The Fall» līdera trauslo veselību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @MJCarty

Sociālajos tīklos britu postpanka leģendas - grupas «The Fall» fani publicējuši vairākus foto no ansambļa nesenā koncerta Ņūkāslā, kurā pavisam nelāgā stāvoklī redzams tā ilggadējais solists Marks E.Smits (Mark E. Smith).

60 gadus vecais Smits uz skatuves uzstājas ratiņkrēslā, turklāt, kā novērojuši klātesošie, izskatās novājējis un saguris.

Pēdējos gados Smitam bijušas vairākas veselības problēmas. Atgādinām, ka 2015. gadā bija ieplānota «The Fall» uzstāšanās festivālā «Laba daba», taču tā tika atcelta.

Grupas oficiālajā paziņojumā minēts, ka Smitam ir vairākas problēmas, kas saistītas ar gurniem, kaklu, mutes dobumu, elpošanas sistēmu. Atcelti visi ieplānotie koncerti ASV.

Grupas pirmsākumi meklējami 70. gadu panku vidē (grupa dibināta 1976. gadā), taču, regulāri mainoties grupas sastāvam, mainījies arī tās skanējums, ansamblim spēlējoties ar postpanka skaņām un eksperimentāliem ģitāru rifiem.

Šogad jūlijā izdots jau 32. grupas albums New Facts Emerge.

Novēlam meistaram veselību!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu