Apskati 27.Rīgas modes nedēļas noslēguma dienas stila pērles un neveiksmes

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Piektajā Rīgas modes nedēļas dienā skates norisinājās «Radisson Blu Latvija Hotel» telpās, kuras jau ne pirmo reizi uzņem modes cienītājus. Apmeklētāji varēja baudīt zīmolu «One wolf», «Nolo», «This Is A Limited Edition» un «Talanted» modes skates.

Piektā, noslēdzošā Rīgas modes nedēļas diena sākās jau dienas pirmajā pusē, kā nekā jau par tradīciju izveidojies modes nedēļas noslēdzošo dienu iesākt ar bērnu zīmolu modes skatēm, kuras apmeklēja bērni kopā ar vecākiem.

Tiklīdz bērni bija devušies mājās pieaugušie varēja baudīt «One wolf», «Nolo», «This Is A Limited Edition» un «Talanted» modes skates. Ikviena skate sniedza ko pilnīgi pretēju un modes ekspertiem bija daudz vielas pārdomām.

Viesi ierodoties baudīja šampanieti, apskatīja cits cita izvēlētos tērpus, jo tieši Rīgas modes nedēļa ir lieliskākais gada pasākums, kurā modes ekspertiem pulcēties un izrādīt savu kompetenci modes jautājumos, stilīgumā un jaunāko tendenču pārzināšanā. Arī noslēguma dienā varēja redzēt daudz dažādas stila pērles un, protams, neiztika arī bez stila neveiksmēm.

Kā jau ierasts, viesi skašu starplaikos izmēģināja ikvienu 27. Rīgas modes nedēļas sadarbības partneru piedāvāto ekstru, iespēju fotografēties dažādos foto stūrīšos, un beigu beigās priecīgi devās mājās ar «Perwoll» pudelēm un kosmētiku.

Par vairuma sabiedrībā pazīstamo personu labsajūtu rūpējās zīmols «Mercedes-Benz», kura izveidotajā «lounge» zonā populārās personas varēja netraucēti baudīt cits cita uzmanību, dažādus alkoholiskos dzērienus un, pats galvenais, starplaikos starp skatēm apsēsties un patverties no modes mīļotāju pūļiem.

Pēc skatēm nekas vēl nebeidzās jo modes ekspertiem bija iesēja apmeklēt gan zīmola «One Wolf» oficiālo ballīti, gan «Aperitivo Momen» ballīti, kuras kulminācija bija zīmola «Angel A» modes skate, tāpat pusnaktī klubā «Coyote fly» norisinājās oficiālā Rīgas modes nedēļas noslēguma ballīte.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu